Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Auton vuokraus Antalya

Tietoa kaupungista Antalya

Antalya on yksi Turkin suosituimmista rannikkoalueiden alueista, ansaittuaan sen nimen Turkin Rivieriksi. Välimeren rannikolla sijaitseva kaupunki tarjoaa mukavan yhdistelmän historiaa, luonnon kauneutta ja rantoja. Täällä on runsaasti tutustumispaikkoja, ja itseluottamus on helpoin tapa kokea kaiken Antalyan ja sen ympäröivän alueen tarjoamana.
Kuljetus
[kuljetus]
Antalyan lentokenttä sijaitsee vain kaupungin keskustan itäpuolella ja on tärkein lentoliikenne tähän alueeseen. Busseja tarjoavat paikalliset kuljetukset kaupunkiin, mutta useimmat kävijät päätyvät käyttämään edullisia taksikoita. Kuitenkin matkoja kaupungin ulkopuolelle rajoituksia on parasta harkita autonvuokrausta Antalyassa.
Autonvuokraus Antalya
Vierailijat löytävät runsaasti vaihtoehtoja omalla ajoneuvollaan. Kaupungin keskustassa on paikallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, jotka tarjoavat ajoneuvoja. Tunnettuja tuotemerkkejä ovat Avis, Budget ja National, mutta muista verrata autonvuokrausnettia verkossa saadaksesi parhaan tarjouksen. Antalyan lentokentälle on tarjolla muita vaihtoehtoja, joissa vuokrapöydät ovat saatavilla valmiiksi rakennetussa tila-autossa.
Ajo
Itseajo on melko helppoa Turkissa, sillä pääteillä on hyvä ylläpito ja englanninkielinen opasteet ovat yleensä hyviä. Jotkut pienemmistä maantieteellisistä teistä voivat olla vähemmän luotettavia, joten on hyvä aina saada kartta tai GPS-laite. Julkiset kulkuneuvot eivät ole erityisen luotettavia, joten itseohjautuvuus on paljon parempi vaihtoehto.
Nähtävää ja tekemistä
On paljon tekemistä ja nähdä rannoilla ja autonvuokraus Antalyassa on ihanteellinen tapa kiertää. Taurus-vuorijono on loistava paikka rentoutua, tehdä vaelluksia ja nauttia luonnosta. Rannikolla kävijät löytävät Lower Dueden Falls, joka kaskadia Välimerelle. Upper Dueden Falls ovat myös syytä tutkia.
Paras aika vierailla
Vaikka suosituin aika vierailla Antalyalla on kesällä, heinä-ja elokuussa voi olla erittäin kuuma, kun lämpötila voi saavuttaa 45 ° C! Vaikka talvilämpötilat voivat vaihdella suuresti välillä 6 ° C ja 22 ° C, kävijöiden tulisi olla tietoisia siitä, että jotkut lomakohteet sulkeutuvat kokonaan talvikauden aikana.