Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Asahikawa Lentokenttä

Autonvuokraus Asahikawa Airport

Koti

Autonvuokraus Aasia

Autonvuokraus Japani

Autonvuokraus Asahikawa

Asahikawa Airport

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamoiden hintoja Japaniin, mukaan lukien seuraava sijainti: Asahikawa Airport
 

Varata

Tietoa kaupungista Asahikawa Airport

Yksi Japanin Hokkaidon saaren suurimmista kaupungeista, Asahikawa sisältää kotimaan lentoaseman, joka sijaitsee noin 15 km päässä päärautatieasemalta. Se on ensisijaisesti kotimainen keskittymä, mutta se palvelee myös joitakin charter- ja kausittaisia lentoja, jotka muodostavat kansainvälisiä lentoliikenteen harjoittajia ja matkakohteita. Auton vuokraus Asahikawa Airport on hyvä ratkaisu edelleen matkustaa.
Asahikawa Lentokenttäpalvelut
Lentokentällä on yksi kiitorata, joka ulottuu noin 2500 metriä. Terminaali on vain pieni ja sisältää lähtöselvitysalueen ja saapumissalin pohjakerroksessa, kun taas lähtevät matkustajat huolehtivat toisessa kerroksessa. Lahjatavaraliikkeet, hierontatuolit, saniteettitilat ja julkiset puhelimet ovat eräitä tärkeimmistä palveluista.
Asahikawan lentokentän retkiä
Autovuokraamo Asahikawa lentokentällä on helppo matkustaa ulos kaupungista ja tutustua ympäröivään maisemaan. Perinteinen maan kaupunki Furano on erittäin suosittu retki ja jännittävä ratkaisu löytää. Daisetsuzanin kansallispuisto, jossa matkailijat voivat nauttia kuumia lähteitä ja retkeilyä, pääsee myös nopeasti.
Paras aika vierailla
Talvi koko Hokkaido on aina kylmä ja jäinen, joten matkailijat haluavat tutustua Asahikawa joulukuun, tammikuun ja helmikuun aikana voi olla vaikeaa. Kesät ovat yleensä lämpimiä ja aurinkoisia, joten tämä on suositeltava aika käydä. Sää tällä hetkellä mahdollistaa vaellus ja muut luontoon perustuvat toiminnot.
Autovuokraamo Asahikawa Airport
Ei ole välttämätöntä, että Asahikawan kaupunkia tutkitaan. Niille, jotka haluavat vierailla Hokkaidon ympäröivässä Keski-alueella, pitäisi kuitenkin verrata autovuokraamoja verkossa ennen kuin he menevät. Kuitenkin, jos ajo talvella, äärimmäistä varovaisuutta suositellaan, sillä teet ovat aina liukkaita. Tiet ovat yleensä hyvin kunnossa, ja ajo kesällä on erittäin turvallista.