Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Bergerac

Tietoa kaupungista Bergerac

Sijaitsee pitkin Dordogne-joen rannalla, Bergerac on keskeinen keskiaikainen kaupunki Lounais-Ranskassa. Viininvalmistajien suosittu kohde on täynnä kauniita viinitiloja. Itseajo on ihanteellinen tapa tutustua moniin kauniisiin keskiaikaisiin kaupunkeihin ja linnoihin, jotka ovat täynnä maaseutua, mutta kävijöiden tulisi varmasti verrata autonvuokraushintaa etukäteen saadakseen parhaan tarjouksen.
Kuljetus
[kuljetus]
Kaupungin tärkein lentoyhteys on Bergeracin lentokenttä, joka sijaitsee noin kolme kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Taksit ovat tärkein lentokenttäkuljetustapa. Kaupungissa, julkisen liikenteen vaihtoehtoja on rajoitettu niin monet kävijät haluavat käyttää autonvuokrausta Bergerac tutkia alueen ympärillä keskiaikainen kaupunki.
Autovuokraamo Bergerac
Suurin osa suurimmista vuokra-yhtiöistä on toimistoja Bergeracin lentokentällä, mukaan lukien Hertz, Avis ja Europcar. Kaupungissa vierailijat ovat ensisijaisesti paikallisia toimittajia, mutta Europcarilla on toimisto kaupungin keskustassa sekä lentokentällä. Itseajo on kätevää, koska syrjäisillä kaupungeilla julkisen liikenteen vaihtoehtoja voi olla melko rajoitettu, joten autonvuokraus Bergeracissa on suosittu vaihtoehto.
Ajo
Bergeracin keskustassa on helppo tutustua jalkaisin, mutta julkisilla liikennevälineillä maaseudulla voi olla turhauttavaa. Yleisesti ottaen teillä on hyvä kunto ja helppo navigoida. Bergerac on kytketty Ranskan moottoritieverkkoon, joten se on helppo kuljettaa pitkiä matkoja. Suuri N-21-moottoritie kulkee kaupungin läpi ja tarjoaa helpon pohjoisen eteläisen pääsyn.
Nähtävää ja tekemistä
Tunnettu kuuluisasta viinimaastaan, Bergeracin ympäröivä alue on suosittu viini-ystäville. Kuuluisia viinitarhoja on pilkullinen joko Dordogne-joen rannalla. Upea keskiaikainen kaupunki on Issigeac, joka on kuuluisa sunnuntaimarkkinoistaan. On myös monia linnat (linnoja) vierailun arvoisia, jotka ympäröivät Bergerac, kuten Chateau Monbazillac ja Chateau Lanquias.
Paras aika vierailla
Bergeracilla on jotain tarjottavaa matkailijoille joka kaudella, mukavilla kuumilla kesillä ja viileillä talvilla. Kesä on huippukausi, ja lämpötila voi nousta jopa 30 ° C: een. Talvikuukausina voi olla kolea, mutta yleensä ei ole lumisateita. Tummennuksen jälkeen lämpötila voi laskea 0 ° C: seen.