Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Faro

Tietoa kaupungista Faro

Faro on portti Portugalin Algarven alueelle, jolle on ominaista kultaiset rannat, historiallinen arkkitehtuuri, kutsuva tunnelma ja ympärivuotinen lämpö. Faron mahtavat maisemat ovat mahdollisia, joten vierailijat todennäköisesti kohtaavat runsaasti vaihtoehtoja vuokra-autoja varten. Vertaa autonvuokrausta verkossa halvimpien kohteiden kanssa ja varaa ajoissa parhaat säästöt.
Kuljetus
[kuljetus]
Faro-lentokenttä sijaitsee kaupungin länsiosassa, ja se on pääliikenne alueelle kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille. Bussit ja junamatkat pysähtyvät kuitenkin Farossa. Pysäköinti voi olla vaikeaa kaupungissa, joten keskustaan pääsee jalka- tai bussilla suosimalla. Kuitenkin, autonvuokraus Faro on välttämätöntä tutkia kaupungin ulkopuolella.
Auton vuokraus Faro
Sixt, Avis ja Budget ovat eräitä maailmanluokan autojen toimittajia, jotka sijaitsevat Faroissa. Useimmat ovat saatavilla kaupungin lentokentällä, vaikka kaupungin keskustaan on useita yrityksiä. Matkailijat löytävät sen edulliselta ja kätevältä ajaa alueelle. Näin ollen autonvuokraus Faro on erinomainen vaihtoehto kävijöille.
Ajo
Portugaliin verrattuna Faro ja sen lähialueet ovat melko helppoa ajaa. Maksulliset tiet ovat lähes olemattomia ja liikennemerkkejä on helppo havaita, joten vaellus on helppoa. Kaupunkien keskustassa pysäköinti on vähäistä lukuunottamatta Farosin telakalla sijaitsevaa suurta pysäköintitaloa. Vapaasti virtaava A22 yhdistää Faron Algarven itäisiin ja läntisiin alueisiin.
Nähtävää ja tekemistä
Albufeira on 30 km: n päässä Faroista ja tarjoaa upeita rantoja auringon ystäville. Quarteira ja Gale ovat myös kauniita rantalomakohteita ympäri Albufeiraa. Noin 40 km päässä Faro on Algarvesin ensimmäinen pääoma, Silves. Se sisältää upean punaisen linnan tutkia. Noin 10 km: n etäisyydellä Faroista on Tavira ja sen villieläimistä täytetty puisto.
Paras aika vierailla
Farosin kesäkuukaudet ovat kiireisiä, ja niissä on runsaasti auringonpaistetta. Lämpötilat ovat noin 28 ° C minimaalisella sademäärällä. Jos turistit eivät välitä väkijoukkoja, Faro on parasta kesä-, heinä- ja elokuussa. Kuitenkin talvikuukausina (joulukuu, tammi ja helmikuu) Faro on hiljaisempi ja vielä lämmin tarpeeksi uinti, ostos-ja sightseeing.