Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Geneven lentokenttä (Switland)

Autonvuokraus Geneven lentokenttä (Switserland)

Koti

Autonvuokraus Euroopassa

Autonvuokraus Sveitsi

Autonvuokraus Geneve

Geneven lentokenttä (Switland)

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Sveitsiin, mukaan lukien seuraava sijainti: Geneven lentokenttä (Switserland)
 

Varata

Tietoa kaupungista Geneve Airport (Switserland)

Suositeltu yhdyskäytävä Sveitsiin, Geneven lentokenttä tarjoaa pääsyn upealle vanhankaupungin Geneve ja Lake Geneva. Tämä tärkeä laitos sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Genevestä ja saa lentoja eri puolilta Euroopasta ja maailmasta 13 miljoonan lentäjän vuosittain. Maailmankuulu hiihtokeskukset ovat mukava ajomatkan päässä joten jos olet ilman kuljetuksia sitten varaa autonvuokraus Geneven lentokentällä täällä tänään.
Lentokenttäpalvelut
Terminaali 1 hoitaa useimmat lennot ja sillä on kattavimmat tilat, kuten SkyCom Business Center. Terminaali 2 on myös hyvin varusteltu ja avoinna 24 tuntia, ja molemmissa terminaaleissa on pankkiautomaatit, valuutanvaihtopalvelut, kahvilat, ravintolat ja baarit sekä verottomat kaupat. Paikan päällä on myös pysäköintitilaa tuhansille ajoneuvoille.
Autonvuokraus Geneven lentokenttä
Voit noutaa autoja joko Ranskan tai Sveitsin lentokentältä, ja noin tuhannella yrityksellä, mukaan lukien Avis, Holiday Auto ja Sixt. Yksinkertaisesti varaa verkossa ja noudata avaimet saapumisen yhteydessä. On suositeltavaa noutaa Sveitsin puolella oleva ajoneuvo, jos aiot ajaa Sveitsissä ja Ranskassa, jos aiot käydä useimmiten ranskalaisissa kohteissa.
Ajo
Ranskassa ja Sveitsissä on joitain Euroopan parhaita teitä, joissa on korkeatasoiset ja hyvin valaistut pinnat, joten verrata autonvuokrausta ennen matkan saapumista ajoneuvon varmistamiseen. Vierailijoiden on vältettävä ajamista vanha kaupunki, varsinkin kun se on parhaiten tutustunut jalka. Talvella on tarpeen käyttää rengasketjuja vuoristossa, joten varaa meille ja tarjoamme sinulle lumiketjuja lisävarusteena.
Nähtävää ja tekemistä
Kun olet nähnyt Jet dEau -suihkulähteen, englantilaisen puutarhan, kukkatunnuksen ja Pont du Mont Blancin sillan, päätä pois kaupungista, varsinkin jos olet varannut autonvuokrauksen Geneven lentokentälle. Voit ajaa Genevenjärven ympärillä ja nähdä Chillonin linna ja lähistöllä Montreux. House Mountain (Mont Saleve) on vain muutaman minuutin ajomatkan etelään, kun taas kuuluisat hiihtokeskukset, kuten Chamonix ovat vain tunnin ajomatkan päässä.
Paras aika vierailla
Korkeudestaan huolimatta Genevessä on lievä ilmasto, jota järvi lieventää. Kesät voivat olla yllättävän lämpimiä, keskilämpötila on 19 ° C, ja tämä on paras aika tutustua nähtävyyksiin ja retkeilyyn. Kevät ja syksy ovat myös lieviä, lämpötila on noin 13 ° C, kun taas elohopean osuudet jäätyvät talvella, kun ne ovat usein sateita. Hiihtokausi on marraskuusta maaliskuuhun.