Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Inverness

Tietoa kaupungista Inverness

Inverness tunnetaan Highlands’n kartalta ja on täydellinen kohde matkailijoille, jotka nauttivat seikkailusta ja suuresta ulkona. Se on täynnä aktiviteettejä ja nähtävyyksiä, upeista maisemista Highlands Nessie havainto lähellä Loch Ness. Paikallisia nähtävyyksiä tutkitaan parhaiten autovuokraamon Inverness.
Kuljetus
[kuljetus]
Bussireitit ovat kuitenkin käytettävissä Invernessissä, mutta ne voivat olla vaikeita navigoida ja älä juosta iltaisin. On myös ÂInvernet-junaliikenneverkko, mutta se on rajoitettu 10 kohteeseen. Auton vuokraus Inverness on tehokkain tapa kiertää, koska julkinen liikenne voi olla riittämätön. Useimmat kävijät saapuvat tänne autolla A9: n kautta tai rautateitse Inverness Stationin kautta, mutta Invernessin lentokenttä palvelee pienen määrän eurooppalaisia kohteita.
Autonvuokraus Inverness
Autonvuokraus on saatavilla Invernessn lentokentällä esimerkiksi budjetin, Europcarin, Avisin ja Thrifty -yhtiön kautta. Hinnat ovat suhteellisen edullisia, mutta kävijöiden pitäisi vertailla autonvuokrausta ennen niiden saapumista saadakseen parhaat tarjoukset. On myös mahdollista hankkia ajoneuvot tavarantoimittajien keskustaan.
Ajo
Invernessin ja sen ympäristössä vallitsevat olosuhteet ovat yleensä hyviä. Tie on hyvin hoidettu ja kyltit ovat riittävät. Kuitenkin ne, jotka vierailevat talvikuukausien aikana, täytyy olla tietoisia siitä, että ajo-olosuhteet voivat olla petollisia, kun on lunta. Tieliikenne sulkeutuu huonoissa ajo-olosuhteissa. Ajaminen on vasemmalla puolella.
Nähtävää ja tekemistä
Invernessillä on monenlaisia nähtävyyksiä ja tehtäviä. Invernessin linnaa ja Ness-saaria ei pidä hukata, mutta aktiivisia, jotka etsivät seikkailua, pitäisi kokeilla joitain lukuisia retkeilyreittejä, jotka ovat saatavilla Great Glen Way -tapahtumasta ja Fort Williamista. Retki Loch Nessiin on täällä, kävijät voivat myös mennä ratsastukseen ja poniin trekkingiin. Kaikki nämä paikat pääsee helposti autolla, samoin kuin muut nähtävyydet, kuten Cullodenin taistelukenttä, Fort George ja Clava Cairns.
Paras aika vierailla
Kesäkausi on ihanteellinen aika käydä Invernessissä, kun sää on parhaimmillaan, päivät ovat pitkiä ja kävijät voivat hyödyntää täysimääräisesti käytettävissä olevia ulkoilumahdollisuuksia. Retkeily, vaellus ja tutustuminen ovat paljon miellyttävämpiä lämpimällä säällä! Heinä-ja elokuussa ovat vilkkaimmat ajat, mutta keväällä ja alkusyksystä tulevat kävijät voivat silti kokea lieviä lämpötiloja ja aurinkoisia päiviä. Sademäärä on mahdollinen milloin tahansa vuoden aikana. Invernessin talvet voivat olla hyvin kylmiä, ja vähimmäislämpötilat jäätyvät jyrkästi alle.