Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus London

Paikkatiedot Lontooseen

Yhtenä maailman tärkeimmistä kaupungeista Lontoo on ilo vierailla. Se on lähinnä tunnettu kuninkaalliset maamerkit ja monumentit, sen maailmanluokan museot ja galleriat, sen uskomaton teatteri ja yöelämä, ja sen yleinen buzz. Ajaminen täällä ei ole suositeltavaa, varaamalla autonvuokraus Lontoossa päiväretkille on pakko.
Kuljetus
[kuljetus]
Lontoo on helpoin paikka maailmassa päästäkseen sen vuoksi, että sillä on viisi kansainvälistä lentokenttää ja suora rautatieyhteys Ranskasta. Kaupunkiin pääsee helposti Lontoon metro- ja lukuisat bussilinjat helpolla. Jos aiot kuitenkin katsoa kaupungin ulkopuolella, on parasta ajaa ja nähdä maaseutu lähelle.
Auton vuokraus Lontoossa
Lontoon lentokentillä on suuret edustajat, jotka sijaitsevat saapumisalueilla. Niihin kuuluvat Alamo, Budget, Avis, National ja monet muut. Taksimaksut mihin tahansa Lontoon osoitteeseen mistä tahansa lentokentästä ovat korkeat, joten maksaa vertailla autonvuokrausta ennen maata.
Ajo
Ajaminen Keski-Lontoossa, jossa on runsaasti ruuhkamaksua, on parhaiten vältettävä. Lisäksi ruuhka missä tahansa M25-renkaassa voi nähdä liikenneruuhkat tuo autonvalvojat pysähtymään. Muina aikoina moottoritiet tarjoavat nopean pääsyn pois kaupungista, ja toissijaiset tiet usein kiertävät läpi viehättävien kylien.
Nähtävää ja tekemistä
Kauempana kaupungin keskustaa ovat edelleen kuninkaalliset maamerkit, mukaan lukien massiivinen Windsor Castle, joka ei ole kaukana Heathrow’n lentokentästä.
Hampton Courtin palatsi ja Kew Gardens sijaitsevat Lontoon länsiosassa, kauemmas ovat Oxford (Luoteis), Cambridge (pohjoinen), Canterbury (itä) ja Brighton (etelä).

Paras aika vierailla
Lontoo nähdään parhaiten kesäisin, mutta välttämättömyys turisti-laumoista heinä-ja elokuussa on hyvä idea, jos et halua yleisöä. Sateen taipumuksesta huolimatta Lontoo harvoin kokee sateita pysähtymättä päivän päästä ja sää keväällä ja syksyllä voi olla mukavaa. Päivän keskiarvot kesällä ovat 18 ° C. Notting Hill Carnival on elokuussa suurin tapahtuma.