Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Moorea Airport

Autonvuokraus Moorea Airport

Koti

Autonvuokraus Oseania

Autonvuokraus Ranskan Polynesia

Autonvuokraus Moorea

Moorea Airport

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Ranskan Polynesiassa, mukaan lukien seuraava sijainti: Moorea Airport
 

Varata

Tietoa kaupungista Moorea Airport

Tämä pieni saari-lentokenttä palvelee noin 3 000 matkustajaa ja noin 150 lentoa viikossa. Lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Koillis-Afareitu, suurin kylä saarella, ja saari Tahiti on vain noin 15 kms päässä. Autonvuokraus Moorea Island lentokentällä voi varmistaa, että saat kaiken irti vierailustasi tähän upeaan saariin.
Moorea Islandin lentokentän tiloja
Lentokenttä on pieni, mutta sillä on muutamia kauppoja, kuten lehtikioskeja ja snack-kauppa, ja siellä on autonvuokraus Moorea Islandin lentokentältä niille, jotka haluavat itse ajaa. Jos haluat kokeilla perinteisiä polynesialaisia ruokia, Chez Capo -ravintola voi vastata tähän vaatimukseen.
Moorea Islandin lentokentän retkiä
Moorea on vain noin 10 mailia itään länteen, joten saaren kiertäminen ei kestää kauan. Useimmat matkustajat etsivät pohjoisrannan lahtia, kun taas kiehtova Cookin lahti on suosittu matkakohde. Mount Tohi ‘e’, saaren korkein kohta, houkuttelee kävijöitä ja leiriläisiä ympäri vuoden. Jos et tunne kävelyä, niin itseohjautuvuus voi huomata, että sinulla on tapana käyttää paljon jalkojen voimaa.
Paras aika vierailla
Trooppinen ilmasto Mooreassa koostuu märästä ja kuivasta kaudesta. Märkä kausi tapahtuu marras-huhtikuussa, ja joskus myrskyt voivat olla varsin aggressiivisia. Lämpötilat pysyvät välillä 27-30 ° C koko vuoden, helmikuun ja maaliskuun ollessa kuumin kuukausina. Märkäkauden aikana tapatte todella matkailijoita, koska niitä pidetään off-seasonina.
Autovuokraamo Moorea Island Airport
Vaikka on mahdollista löytää ajoneuvon saapumisesta lentokentälle, suosittelemme vertailemaan autonvuokrausmahdollisuuksia verkossa, ennen kuin saapuvat säästämään rahaa. Teillä on hyvä tila, joten ei tarvitse vuokrata nelivetoista. Suurin reitti saaren yli on laaja ja päällystetty, mutta autoilijoiden on varottava moottoripyöräilijöitä.