Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus München

Paikkatiedot Münchenille

München on eteläisen Baijerin alueen henkinen sydän. Kaupungin nähtävyyksiä, kuten Hofbrauhausin oluen aula, Englischer Garten, Deutsches Museum ja Marienplatz tuovat lukemattomia kävijöitä vuosittain. Alpeilla ja lukuisilla muilla alueellisilla vetovoimilla saavutetaan parhaiten omakäyttöiset vuokra-autot. Mahdolliset kävijät voivat verrata autovuokraamon tarkistaa mitä ajoneuvoja ja tarjouksia on saatavilla Münchenissä.
Kuljetus
[kuljetus]
Münchenin lentokenttä on 25 km koilliseen kaupungin keskustan Altstadtin kaupunginosasta ja paikkakunnan tärkeimmistä kansainvälisistä yhdyskäytävistä. Ihmiset voivat kävellä keskellä kaupunkia ja ulko-esikaupunkeihin pääsee S-Bahn- ja U-Bahn-junilla, mutta autonvuokraus Münchenissä tarjoaa suurimman mahdollisuuden ja joustavuuden vieraita lähellä nähtävyyksiä.
Autonvuokraus München
Müncheniin ja sen ympäristöön tutustuminen autolla turisteja voi viedä paljon enemmän kuin Altstadt. Self-drives ovat helpoimpia Dachau, talvi hiihtokeskuksissa ja monia järviä, kuten Chiemsee. Bensiinikustannukset ovat samankaltaisia kuin Isossa-Britanniassa, mikä tekee parhaimmasta vaihtoehdosta. Ajoneuvoja löytyy Münchenin toimipisteistä mm. Hertzistä, Avisista ja Sixtistä.
Ajo
Münchenin joukkoliikenneverkko tekee autosta tarpeetonta, kun vierailevat keskeisillä matkailukohteilla. Suurin osa Bavariaista on helpointa autolla, kun ajoneuvoja ajetaan oikealla. Kaupunkialueella oleva tieverkko on erinomaisessa kunnossa ja runsaasti merkkejä viittaavat useimpiin kaupunkeihin ja muihin alueisiin.
Nähtävää ja tekemistä
Bavaria Film Studio on kahdeksan kilometriä etelään, kun käytät autonvuokrausta Münchenissä. Kierros studiosta ja elokuvasarjoista on suosittu vierailija. Olympiapark, BMW World -museo ja entinen Dachau-natsikonsertti-leiri ovat kaikki reitit, jotka suuntautuvat pohjoiseen Münchenistä. Satu kuin Neuschwansteinin linna on kauempana, lähellä Itävallan rajaa Garmisch-Partenkirchenissä.
Paras aika vierailla
Münchenin sää huhtikuun ja lokakuun alun välillä edustaa vierailuja. Lämpötilat ovat yleensä yli 17 ° C ja huippu 25 ° C: ssa heinä-elokuussa. Sää on yleensä melko tarpeeksi lämmin, jotta voit nauttia Oktoberfestin vuosittaisesta olutfestivaalista, joka alkaa syyskuun lopulla. Hiihtäjät, jotka johtavat rinteisiin Münchenin ja Garmisch-Partenkirchenin välillä, löytävät lumipeitteen parhaimmillaan joulukuusta maaliskuuhun.