Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Murcia Lentokenttä

Autonvuokraus Murcian lentokentälle

Koti

Autonvuokraus Euroopassa

Autonvuokraus Espanja

Autonvuokraus Murcia

Murcian lentokentälle

 

Vertaa hyvin tunnettujen autovuokraamojen hintoja Espanjassa, mukaan lukien seuraava sijainti: Murcian lentoasema
 

Varata

Paikkatiedot Murcian lentokentälle

Murcian lentoasema tai San Javierin lentokenttä, kuten tiedetään, on laitos, joka palvelee Murcian kaupunkia ja rantakeskuksia Kaakkois-Espanjan Costa Calidan rannoilla. Vaikka se on suunniteltu sulkemista varten liian kaukana tulevaisuudessa, se on edelleen hyvin kiireinen ja on lentoasemien charter- ja halpalentoyhtiöiden keskittymä, jolla on lennot paikoista, kuten Lontoosta ja Manchesterista. Autonvuokraus Murcian lentokentällä on mukavin kuljetusvaihtoehto saapumisen jälkeen.
Lentokenttäpalvelut
Lentoasemalla hiljattain uudistettu matkustajaterminaali tarjoaa hyvät mahdollisuudet. On olemassa useita myyntipisteitä, joissa kävijät voivat ostaa tuotteita, kuten matkamuistoja, paikallisia tuotteita ja makeisia. Ravintolat, sandwich-baari, pankki ja lasten leikkialue ovat muita paikan päällä. 500-ajoneuvoinen pysäköintialue on minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.
Auton vuokraus Murcian lentokentälle
Saapuvat matkustajat voivat ottaa taksin lopulliseen määränpäähänsä, mutta itseohjautuvat vuokra-autot ovat paljon kätevämpi vaihtoehto. Lentokenttä sijaitsee Mar Menor -järven viereen, joka on tärkeä kohde maantieajoneuvoille. Useat paikalliset yritykset ylläpitävät pöytiä terminaalissa ja maailmanlaajuiset toimittajat, kuten National ja Avis, tarjoavat myös palvelua. Vierailijoiden tulisi vertailla autonvuokrausta paljastamaan kaikkien toimittajien edulliset hinnat.
Ajo
Murcian kaupunki on 45 km sisämaahan lentokentältä. Kaupungin lomailijat voivat tutustua nähtävyyksiin jalkaisin, mutta kaikkialla muualla alueella pääsee helposti autolla vuokraamalla Murcian lentokentällä maaseudun julkisen liikenteen vaihtoehtoja rajoitetusti. Alueen moottoritiet ja tiet ovat hyvässä kunnossa ja ovat haastavia vuoristoalueilla, ja reitit ovat hyvin allekirjoitettuja.
Nähtävää ja tekemistä
Lentoasemien ensisijainen rannikkoasema on erinomainen ajelulle kylpyläkohteisiin ja golfkenttiin sekä moniin rantoihin, joita pilkkiin rannikolla, mukaan lukien rauhallinen Bano de las Mujeres. Murcia-vastapäätä sijaitseva Caravaca de la Cruz on yksi monista historiallisista kaupungeista. Siinä on renessanssin arkkitehtuuri, museot ja keskiaikainen linna kukkulan yläpuolella.
Paras aika vierailla
Murcialla on maltillinen ilmasto, jossa on vähän vuotuisia sateita. Ihmiset, jotka nauttivat kuumasta säästä, voivat nauttia heinä- ja elokuussa, kun lämpömittari on jatkuvasti yli 35 ° C. Vierailijat, jotka mieluummin pitävät kylmempää säätä ja vähemmän muita lomailijoita, löytävät myöhäiseltä kevältä tai syksyltä miellyttävämmän.