Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Murcia

Paikkatiedot Murciaan

Murcian viehättävä kaupunki on samannimisen alueen pääkaupunki Kaakkois-Espanjassa. Murcia on aurinkoista suuteltua sijaintia, josta pääsee helposti Välimeren Costa Calidan rannoille, missä rannat ja kylpylät ovat kuin matkailijoiden magneetit. Kätevin tapa tutustua rannoille ja nähtävyyksille läheisyydessä on itseajoneuvovuokraamo.
Kuljetus
[kuljetus]
Kansainvälisille lomailijoille tärkein portti alueelle on San Javierin lentokenttä, joka on noin 45 kilometrin päässä kaupungista. Murcian bussit, taksit ja muutama raitiovaunu ovat julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Matkustaminen alueen ympärillä La Manga del Mar Menorin sisämaahan ja Välimeren rantoihin on mukavin vuokra-autolla. Vertaa autonvuokrausta nyt valikoimaan parhaita päivittäisiä hintoja.
Autonvuokraus Murcia
Ajoneuvot, joilla on oma auto, eivät ole sidoksissa julkisen liikenteen aikataulujen tai matkanjärjestäjien aikatauluihin. Autonvuokraus Murciassa antaa lomailijoille mahdollisuuden päästä lähikaupunkiin Cartagena ja Caravaca de la Cruz. Avis ja National ovat maailmanlaajuisten ajoneuvojen toimittajien joukossa. Kun polttoaineen hinta on alhaisempi kuin Isossa-Britanniassa, itselaitteet ovat taloudellinen valinta nähtävyyksille.
Ajo
Keski Murcia on riittävän kompakti kulkemaan jalkain ja tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten upea goottilainen katedraali, ovat helposti saavutettavissa. Paikkakunnalla olevat julkiset liikennevälineet eivät ole suuria, ja autonvuokraus Murciassa tulee omaan alueeseen tutustumiseen ja rannoille ja kylpylöille. Valle de Carrascoy -vuoren reittejä lukuun ottamatta tiet täällä ovat huippu-kunnossa, liikenteessä oikealla.
Nähtävää ja tekemistä
Caravaca de la Cruz on 50 km päässä kaupungista ja on turisteja ilahduttaa monien museoiden, renessanssin arkkitehtuurin ja korkean kukkulan linna. Mar Menorsin golfkentät ja kylpylät ovat päinvastaiseen suuntaan. Playa de Palon, Bano de las Mujeresin ja San Pedro del Pinatarin rannoilla on pehmeitä hiekkarantoja, uinti- ja vesiurheilumahdollisuuksia.
Paras aika vierailla
Murciassa on lauhkea Välimeren ilmasto, jossa on erittäin kuumat kesät ja leudot talvet, joissa lämpötilat ovat harvoin alle 12 ° C. Kaupungissa heinä- ja elokuun huipun aikana lämpötilat ovat usein 40 ° C. Myöhään kevät ja syksyn kuukautta ovat viileämpiä ja mukavampia aikoja nauttia Murcias-charmista.