Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus New York

Sijainti tiedot New Yorkissa

New Yorkin kaupunki Itä-Amerikassa on yksi maailman suosituimmista matkailukohteista. Siinä on heti tunnistettavia nähtävyyksiä, kuten Libertyn patsas, Times Square ja Metropolitan Museum of Art. Touring kaupungin ja ympäröivän alueen New Yorkin valtio ovat parhaita itse ajaa vuokria. Parhaiten hinnat ajoneuvot sijaitsevat usein, kun vertaat autonvuokraus verkossa.
Kuljetus
[kuljetus]
JF Kennedyn lentokenttä on yksi kolmesta lentokentästä palvelevasta lentokentästä. New Yorkilla on erinomaiset julkiset liikennevälineet kuuluisalla metrolla, bussilla ja esikaupunkien junilla, jotka yhdistävät useimmat paikat. Ainoa ongelma näillä liikennemuodoilla on, että ne ovat aina täynnä. Autonvuokraus New Yorkissa on paljon mukavampaa nähtävyyksien katselemiseen, erityisesti keskustan ulkopuolella.
Autonvuokraus New York
Ajaminen omalla ajoneuvolla tarjoaa mahdollisuuden mennä kauemmas kuin Fifth Avenue ja Keski Manhattan. Bronxin eläintarha, Coney Island huvipuisto, Long Island ja Harriman State Park ovat lukemattomia piirteitä lyhyen ajomatkan päässä kaupungista. Bensiini on paljon halvempaa kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja tämä mahdollistaa taloudelliset retket. Avis, Hertz ja Enterprise ovat tunnettuja toimittajia, joilla on toimistot kaupungissa.
Ajo
Lyhyen matkoja varten kaupungin julkinen liikenne riittää, mutta parhaan hyödyn lähiympäristön autovuokraamolta New Yorkissa on ehdottomasti paras vaihtoehto. Kaupunkien ristikkomainen tiejärjestelmä on helppo navigoida ja runsaasti merkkejä viittaavat reitteihin kaukana olevista kohteista.
Nähtävää ja tekemistä
Niin monia nähtävyyksiä New Yorkissa olisi vaikeaa nähdä niitä kaikkia. Kaksi suosittua retkiä ovat Long Island ja I-95 pitkin Long Island Soundin pohjoisranta. 10 kilometriä upeita hiekkarantoja Jones Beachin osavaltion puistossa ja American Airpower -museossa ovat Long Islandissa. I-95 tarjoaa pääsyn Bridgeportiin ja rantoihin, kuten Calf Pasture.
Paras aika vierailla
New York kestää kuumat kesät ja kylmät talvet. Lämpötila on tavallisesti alle 0 ° C joulukuusta helmikuuhun ja keskimäärin 30 ° C heinä-ja elokuussa. Satunnainen sade on vastuussa mihin aikaan vuodesta, ja lunta talvella. Huhtikuu ja toukokuu tai syyskuu lokakuun puoliväliin ovat ajanjaksoja, jolloin New York on parhaimmillaan.