Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Ngurah Rai International Airport

Autonvuokraus Ngurah Rai International Airport

Koti

Autonvuokraus Aasia

Autonvuokraus Indonesia

Autonvuokraus Denpasar

Ngurah Rai International Airport

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Indonesiassa, mukaan lukien seuraava sijainti: Ngurah Rai International Airport
 

Varata

Tietoa paikkakunnasta Ngurah Rai International Airport

Koska Bali kehittyi suosittu matkailukohde, Bali Airport on nähnyt jonkin verran kehitystä omaa. Lentokentällä on nyt yli 50 lentoyhtiötä, joista suurin osa on aasialaisia tai australialaisia lentoyhtiöitä. Bali-lentokentällä on lentomatkoja useisiin kohteisiin ympäri Aasiaa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Lentokenttä sijaitsee noin 12 km päässä Denpasarista, saaren pääkaupungista.
Bali-lentokentän tiloja
Lentokentän tilat ovat maailmanluokan lentoasemalle kooltaan. Paikan päällä sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa on mahdollista löytää kansainvälisiä ruokia, kun taas monet pankkiautomaatit ja paikat vaihtovat rahaa. On myös monipuolinen valikoima kauppoja. Autonvuokraus Bali Airport on myös läsnä.
Bali-lentokenttäretkiä
Bali-saarella on paljon tarjottavaa rannoille, temppeleille, fine dining -ravintoloille ja hyvälle bar-kohtaukselle, joten lomalla täällä on yleensä vähän kaikkea. Suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee Etelä-Balilla, lentokentän sijainnista ja suurista lomakohteista, kuten Kuta, vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Sukellus ja surffaus ovat vain kaksi Kuta ja muuta etelärannikolla sijaitsevaa vesiurheilua.
Paras aika vierailla
Koska Bali sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, sadekausi alkaa joulukuussa ja päättyy huhtikuussa. Tänä aikana märkä sää rajoittaa kävijöiden mahdollista toimintaa. Paras aika vierailla on toukokuun ja elokuun välisenä aikana, kun sää on viileää ja sademäärä on selvä.
Autonvuokraus Bali Airport
Autonvuokraus Bali Airport on hyvä idea, koska se auttaa kävijöitä tutustumaan saariin. On jopa mahdollista vuokrata auton kuljettajan kanssa, jos haluat jonkun toisen tekemään kaiken navigoinnin. Löydät parhaat tarjoukset verkossa vertailla autovuokraamoja. Tämä menetelmä takaa suurimmat alennukset.