Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Nizzan lentokentällä

Autonvuokraus Nizzan lentokenttä

Koti

Autonvuokraus Euroopassa

Autonvuokraus Ranska

Autonvuokraus Nizza

Nizzan lentokenttä

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Ranskassa, mukaan lukien seuraava sijainti: Nizzan lentoasema
 

Varata

Muita autovuokraamoita kohteessa Nizza

 Nizzan lentokentän Nizzan lisäksi voimme vertailla myös autovuokraamoja seuraavilla paikoilla:

  

 Rautatieasemat
 

  

Nice Station
 

Tietoa Nizzan lentokentästä

Autonvuokraus Nizzan lentokenttä

Nice Cote d ‘Azur-lentokenttä, joka on tavallisesti lyhennetty Nizzan lentokentälle, on kolmanneksi vilkkain Ranskassa ja tyypillisesti käsittelee vuosittain 10 miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee Nizzan upean Promenade des Anglais -laakson länsiosassa, ja se on vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Nizzan lentokentällä on lennot eri puolilta Eurooppaa ja Isosta-Britanniasta.
Lentokenttäpalvelut
Nizzan lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia, jotka tarjoavat hyvät palvelut ja tilat, joissa on hyvä valikoima kauppoja sekä ruokaa ja juomaa. Lisäpalveluihin kuuluvat pankkiautomaatit, toimipisteet ja langaton internetyhteyspiste. Lentokenttien terminaalit ja kahdeksan paikan päällä sijaitsevat pysäköintialueet liittävät ilmaiset bussikuljetukset.
Autonvuokraus Nizzan lentokenttä
Nizzan lentokenttäpalvelupisteiden autovuokraamot sijaitsevat molempien terminaalien saapumishallissa ja niitä hoidetaan klo 22.00 asti joka ilta. Tämän jälkeen vuokraajat voivat saada yhden kuljetuspalvelun Autovuokraamoon ja noutaa avaimet siellä. Edustettuina ovat Avis, Hertz ja National. Valikoima ajoneuvoja ja halvimmat hinnat voidaan sijoittaa, kun vertaat autonvuokrausta ennen matkalle lähtöä.
Ajo
Cote d ‘Azurissa olevia kaupunkeja ei ole suunniteltu auttamaan autoja ja ruuhkautumaan kesäkauden aikana. Self-drive sopii parhaiten ajoille pitkin luonnonkaunis rannikko tie Route du Bord de Mer, vierailuja St Tropez ja Monaco sekä sisämaan turmeltumaton näkymät Mercantour National Park. Ajaminen on oikealla puolella.
Nähtävää ja tekemistä
Nizzan lentokentän autovuokraamot valitsevat enemmän kuin Nices Promenade des Anglais. Monte Carlossa on kuninkaallinen palatsi, kasino ja Oceanographic Museum. Rannat ja viehättävät satamat yhdistävät rannikkoradan ja sisältävät Antibesin ja St Raphaelin. Mercantours 3000 metrin piikkejä piilottaa erilaisia luontoja, luonnonkaunis kävelyreittejä ja järviä.
Paras aika vierailla
Nizzassa on leuto ilmasto, jonka lämpötila laskee harvoin alle 14 ° C, vaikka joulukuun ja helmikuun välisenä niin kutsuttujen talvikuukausien aikana. Heinä-ja elokuussa se on kuuma, usein 32 ° C plus, ja täynnä. Ne, jotka mieluummin pitävät kylmempää säätä ja vähemmän ihmisiä, pitäisi todennäköisesti välttyä näiltä kuukausilta, mutta kaikki muu vuosi on mukava Nizzassa.