Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Orlando

Sijaintiinfo Orlando

Yhdysvaltojen kaupunki Orlandossa on Floridan osavaltion sydämessä ja tunnettujen huvipuistojensa ansiosta se on yksi maailman suosituimmista matkakohteista. International Drive, Walt Disney World ja lähistöllä sijaitsevat aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Halvimmat ajoneuvot löytyvät usein vertailtaessa autonvuokrausta verkossa.
Kuljetus
[kuljetus]
Orlando International Airport, 10 kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta, on tärkein saapumispiste kansainvälisille vierailijoille. Linja-autot ovat kaupungin ainoa julkisen liikenteen vaihtoehto. Koska lämpö ja korkea kosteus kaupungissa, kävely pitkät matkat eivät oikeastaan ole vaihtoehtoa kiertää ja ilmastoitu autonvuokraus Orlandossa on paljon mukavampaa.
Autonvuokraus Orlando
Kuljettajat omilla ajoneuvoillaan eivät ole vain Eola-järven rannalla sijaitsevan Orlandon historiallisen korttelin päällä. Teemapuistot, legendaariset golfkentät ja itärannikon rannat ovat kätevästi tavoitettavissa. Polttokustannukset Floridassa ovat huomattavasti alhaisemmat kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ajaminen on taloudellisin keino tutkia. Vuokrausyritykset, kuten Avis, Budget and Enterprise, tarjoavat palvelua Orlandossa.
Ajo
Kaupunki itse, julkiset bussit riittää kuljetusvaihtoehtona, mutta keskusta-alueen ulkopuolella sijaitsevat paikat ovat helpommin saatavilla vuokra-autolla. Orlando on keskellä Floridan tieverkostoa. I-4 yhdistää kaupungin Tampaan ja Daytona Beachiin. Muut tärkeät reitit tarjoavat linkkejä alueellisiin matkailun nähtävyyksiin. International Drive ajaa etelään ja alkaa lähellä I-4: n risteystä 77. Ajaminen on oikealla.
Nähtävää ja tekemistä
Walt Disney World Resort on 20 kilometrin matka, kun käytät autonvuokrausta Orlandossa. Kansainvälisen ajon yläpää on 15 minuutin ajomatkan päässä. SeaWorld, Gatorland ja Wet’s Wild Water Park sijaitsevat kaikki tällä tiellä. Virkistysmahdollisuudet löytyvät pohjoiseen Seminolen valtion metsässä. Cocoa Beach on noin tunnin ajomatkan itään ja tarjoaa surffausta sen monien piirustusten joukossa.
Paras aika vierailla
Orlandolla on kaksi vuosittaista ilmastokautta. Märkäkausi ulottuu toukokuusta syyskuun loppuun ja on erittäin kostea lämpötiloissa, jotka säännöllisesti ylittävät 35 ° C. Viileä kausi lokakuusta huhtikuuhun on paljon helpompi kävijöille. Päivän lämpötilat ovat edelleen 22 ° C: n alueella tammikuussa, ja vaikka sademäärä on vähäistä, se on harvinaista.