Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Santiago Airport

Autonvuokraus Santiago Airport

Koti

Autonvuokraus Etelä-Amerikassa

Autonvuokraus Chile

Autonvuokraus Santiago

Santiago Airport

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Chilessä, mukaan lukien seuraava sijainti: Santiago Airport
 

Varata

Paikkatiedot Santiago Airport

Santiago Airport tai sen virallinen nimi, Comodoro Arturo Marino Benitezin kansainvälinen lentokenttä, on Chilesin tärkein lentoasemapaikka ja pisin pysähdyspaikka useille eurooppalaisille lentoyhtiöille. Se sijaitsee 15 km pohjoiseen keskustasta ja isännöi lentoja Oseaniaan, Eurooppaan ja Amerikkaan sekä alueellisiin ja kotimaan reitteihin.
Santiago Airport-tiloja
Suuri ja moderni matkustajaterminaali tarjoaa erinomaiset tilat, mukaan lukien oleskelutilat, bisneskeskus, maksulliset ja verovapaat myyntipisteet, pysäköintitilat, ravintoloiden, pankki- ja pankkiautomaattien valikoima sekä Santiago Airport -lentokentälle helposti järjestettävät online-palvelut. Siellä on myös hotelli monimutkainen ja pikajoki maakuljetus kaupunkiin on bussilla tai taksilla.
Santiago Lentokenttäretket
Santiago on historiallinen kaupunki, jossa on monia suurta perintörakennusta, museoita ja muita mielenkiintoisia kohteita sekä monipuolinen, kosmopoliittinen kulttuuri, erinomaiset ravintolat ja yöelämä sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Monet vehreät, maisematut puistot tarjoavat helpotusta täynnä kaupungin kaduilla ja viinitilat sijaitsevat länteen, hiihtokeskuksissa sen itään saatavilla auton vuokraus Santiago Airport.
Paras aika vierailla
Kuumat ja kuivat kesät ovat marraskuusta maaliskuuhun asti jopa 35 ° C: n korkeudella, ja märät, viileät ja kosteat talvet kesäkuusta elokuuhun pitävät huiput keskimäärin 5 ° C: ssa. Raskas sademäärä on tyypillistä viileämmille kuukausille, kun kesäkausi on kuivaa. Santiago istuu vedetyltä alueelta, ja rannikon vuoret aiheuttavat suuria vaihteluita päivän ja yön lämpötilan välillä ja saastuminen on talvella raskasta johtuen lämpöinvestoinnista.
Autonvuokraus Santiago Airport
Vapaasti virtaavat pikajunat yhdistävät kaupungin monet alueet, kun teillä on yleensä hyvässä kunnossa ja mukautettu valtava määrä yksityisomistuksessa olevia autoja. Kuljettajat puolestaan jättävät huomiotta nopeusrajoitukset, tieohjeet ja jalankulkijat. Alhaisin autonvuokraus hinnat, sen parasta vertailla auton vuokraus lainausmerkit verkossa ennen varauksen.