Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Autonvuokraus Sligo Lentokenttä

Autonvuokraus Sligo Airport

Koti

Autonvuokraus Euroopassa

Autonvuokraus Irlanti

Autonvuokraus Sligo

Sligon lentokentälle

 

Vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja Irlantiin, mukaan lukien seuraava sijainti: Sligo Airport
 

Varata

Tietoa paikkakunnasta Sligo Airport

Sligo Airport on hiljattain joutunut vaikeisiin aikoihin, kun vain kaksi lentoa, joita se hoiti, saivat rahaa. Tämä tarkoittaa, että Irlannin lentokentällä ei tällä hetkellä ole reittilentoja, mutta on mahdollista vuokrata lento täältä. Lentokenttä sijaitsee kahden mailin päässä kaupungista ja istuu meren äärellä.
Sligon lentokentätilat
Sligon lentokentällä on rajalliset palvelut. Vierailijat voivat odottaa löytävänsä pienen lähtösataman ja ulkoilman parkkipaikan, mutta ravintoloiden ja kauppojen kannalta on hyvin vähän. Auton vuokraus Sligon lentokentältä on mahdollista, jos matkustajat vuokraavat auton etukäteen ja järjestävät sen purkamisen lentokentälle.
Sligo Lentokenttäretket
Sligo on vanha irlantilainen kaupunki, jolla on rikas historia. Kaupungin vetovoima on Sligo Abbey, joka rakennettiin yli 800 vuotta sitten, mutta nyt se sijaitsee rauniot. Toinen merkittävä nähtävyys on nälänhätä-muistomerkki, joka on rakennettu muistuttamaan ihmisiä brutalisesta nälästä, joka tuhosi irlantilaisen väestön 1800-luvulla. On myös mahdollista ajaa naapurimaille, kuten Mayo, Donegal ja Galway, nauttia joistakin Irlannin kuuluisista upeista maisemista.
Paras aika vierailla
Talvella (marraskuu-helmikuu) kaupunki on märkä ja kylmä, joten se on houkutteleva paikka vierailla, koska vierailijat ovat rajalliset, mitä he voivat tehdä. Kesäkuukaudet (toukokuu-syyskuu) ovat eri tarina, paremmalla säällä. Tänä aikana vieraat voivat hyödyntää kaupungin lähellä olevia rantoja.
Autonvuokraus Sligo Airport
Sligo on pieni kaupunki, joten kiertäminen ei voisi olla helpompaa. Teillä on selkeät viitoitteet ja ne auttavat vierailijoita helposti Irlannin länsipuolella, kuten Limerickin, muille paikoille. Autonvuokraus Sligo Airport on hyvä idea niille, jotka aikovat matkustaa ympäri. Mene online vertailla autonvuokraus hintoja parhaita alennuksia.