Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașinã Badajoz Airport

Închiriere mașinã Badajoz Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Spania

Închiriere mașinã Badajoz

Aeroportul din Badajoz

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Spania, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Badajoz
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Badajoz

Aeroportul Badajoz oferã o poartã convenabilã spre regiunea din jurul orașului magical Badajoz, în sud-vestul Spaniei. Transportatorul spaniol intern Helitt Lineas Aereas opereazã servicii de varã la Badajoz din Barcelona, Madrid și Malaga. Aproximativ 100.000 de pasageri folosesc aeroportul Badajoz în fiecare varã. Închirierea mașinilor în aeroportul Badajoz este cel mai simplu mod de transport dupã sosire.
Facilitãțile aeroportului
Aeroportul este rar ocupat, însã are toate facilitãțile necesare pentru a ajunge aici într-o experiențã plãcutã. Existã o cafenea, o camerã de îngrijire a copiilor și facilitãți complete de acces pentru persoane cu handicap. Închirierea de mașini în aeroportul Badajoz este disponibilã în terminal. Existã un parc auto cu spațiu pentru 222 de vehicule, la o plimbare de un minut de intrarea în aeroport.
Închiriere mașinã Badajoz Aeroport
Vizitarea orașului Badajoz este confortabil pe jos, deoarece strãzile orașului nu au fost niciodatã proiectate pentru mașini. A5 și rutele de țarã sunt mai potrivite pentru a conduce vehicule și pentru a permite vizitatorilor sã exploreze cu atenție aceastã regiune atractivã în apropiere de granița portughezã. Comparați ofertele de închirieri auto online pentru cele mai ieftine oferte de vehicule.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Conducãtorii auto care se îndreaptã spre Badajoz și celebra faimoasã cetate maurișã și Catedrala St Johns pot urma A5 spre vest. În direcția opusã se aflã Parcul Natural Merida și Cornalvo, unde se aflã încã un baraj roman. Merida are o mulțime de situri vechi de interes, inclusiv Arcul lui Traian. Alburquerque este un oraș uimitor din secolul al XII-lea, situat la nord de Badajoz.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Badajoz se aflã în cea mai caldã parte a Spaniei, iar vara, temperaturile ating în mod regulat 40 ° C. Aprilie pânã la jumãtatea lunii iunie și mijlocul lunii septembrie pânã în octombrie sunt perioade mai reci, mai uscate și mai bune pentru a vizita cei care nu se bucurã de cãldurã. Din noiembrie pânã în martie, temperatura medie este de 5 ° C.