Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Bergerac Airport

Aeroportul Bergerac Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Franța

Închirierea mașinii Bergerac

Aeroportul Bergerac

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Franța, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Bergerac
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Bergerac

Aeroportul Bergerac Dordogne Perigord a devenit un hub pentru companiile aeriene ieftine din sud-vestul Franței. Aeroportul se ocupã de aproximativ 300.000 de pasageri pe an, dintre care majoritatea sunt vizitatori britanici. Situat la doar o scurtã cãlãtorie la sud de centrul orașului, aeroportul Flybe, Jet2.com, Ryanair, Transavia.com și Twin Jet. Destinațiile includ în primul rând aeroporturile britanice și europene, precum și zborurile cãtre Paris.
Facilitãțile aeroportului
Aeroportul este mic, cu un terminal, dar oferã toate facilitãțile necesare cãlãtorilor. În terminal existã un restaurant, un bancomat și un magazin. Numeroase agenții de turism locale au, de asemenea, birouri la aeroport pentru a vã ajuta sã faceți planuri de vacanțã. Aeroportul oferã parcare pentru puțin peste 500 de vehicule, variind de la termen scurt și lung. Parcarea trebuie plãtitã la mașina de bilete de parcare din zona de plecare.
Închiriere mașinã Bergerac Aeroport
Taxiurile reprezintã principalul mod de transport cãtre și de la aeroport. Acest lucru face ca închirierea de mașini în aeroportul Bergerac o opțiune popularã de transport pentru vizitatori, deoarece o închiriere poate ajunge sã fie o valoare foarte bunã. Toți furnizorii majori au birouri chiar la aeroport, inclusiv Avis, Citer, Europcar și Hertz.
Conducere
Cea mai bunã modalitate de a explora frumosul sat din jurul orașului Bergerac este prin utilizarea mașinii de închiriat pe Aeroportul Bergerac. Cãlãtoria pe autostradã este ușoarã în Franța, deoarece drumurile sunt în stare bunã și ușor de navigat. Bergerac este bine conectat la rețeaua de autostrãzi din Franța, cu autostrada principalã N-21 care merge direct spre centrul orașului. În timpul lunilor de vârf de varã, vizitatorii ar trebui sã își rezerveze vehiculele înainte de sosire și sã compare prețurile de închiriere a mașinilor înainte de a semna linia punctatã.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Regiunea din jurul orașului Bergerac este renumitã pentru istoria sa, precum și pentru vinul sãu. Cheltuind o zi la o vinãrițã și podgorie este o modalitate idealã de a experimenta cultura localã. Cele mai idilice și frumoase orașe medievale, cum ar fi Monpazier și Sarlat, se aflã la micã distanțã de mers cu mașina de Bergerac. Orașul de piațã Issigeac și Chateau de Biron sunt cel mai bine vizitate cu mașina de la Bergerac.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Bergerac se bucurã de vremea tipicã sudicã francezã, cu veri fierbinți și ierni reci. Deși este posibil sã se bucure de o vacanțã în Bergerac pe tot parcursul anului, lunile de varã sunt cele mai populare. Temperaturile în lunile iulie și august pot atinge valori medii de 28 ° C, uneori ajungând peste 30 ° C. Iernile pot fi de 10 ° C în timpul zilelor, cu o vreme rece în timpul nopții, în jurul valorii de 0 ° C.