Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini de birou Seinäjoki Airport

Închiriere de mașini de birou Seinäjoki Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Finlanda

Închiriere mașinã Ilmajoki

Aeroportul Seinäjoki

 

Comparã prețurile de închiriere de mașini bine-cunoscute în Finlanda, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Seinäjoki
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Seinäjoki

Situat la aproximativ 11 km sud de orașul finlandez Seinajoki, Aeroportul Seinajoki este o micã unitate regionalã care servește zboruri regulate spre capitala finlandezã, Helsinki. În plus, sediul central al companiei Finncomm Airlines este situat pe aeroportul Ilmajoki din apropiere. Distanța dintre aeroporturile și centrul orașului Seinajoki poate fi parcursã cu ușurințã cu un loc convenabil.
Facilitãțile aeroportului Seinajoki
Aceastã micã clãdire cu un terminal este situatã la 92m deasupra nivelului mãrii și are o pistã. Facilitãți de bazã, cum ar fi automate și toalete pentru alimente și bãuturi, se gãsesc în interiorul clãdirii, în timp ce parcarea pe termen lung și scurt se oferã pe teren. Taxiurile sunt prezente la sosirea zborurilor de intrare, dar este, de asemenea, posibil sã aranjãm închirierea de mașini pe Aeroportul Seinajoki.
Excursii la aeroportul Seinajoki
Centrul orașului este suficient de mic pentru a naviga pe jos, deși angajarea unui vehicul de închiriere este o opțiune bunã pentru a vedea zonele înconjurãtoare. Kyrkosjarvi, la sud de oraș, este unul dintre lacurile artificiale din Finlanda, în timp ce orașele Lapua și Vaasa sunt în jur de 30 de minute și 1 orã, respectiv 30 de minute cu mașina.
Cel mai bun timp pentru a vizita
La fel ca în toatã Finlanda, Seinajoki se confruntã cu ierni reci, cu temperaturi maxime în timpul zilei între decembrie și februarie rãmânând sub îngheț. Cu toate acestea, între mai și septembrie, vremea este destul de plãcutã, temperaturile depãșind 20 ° C în iulie. În medie, ploua o datã la douã zile pe tot parcursul anului, august fiind cel mai umed și februarie cea mai uscatã lunã.
Inchirieri auto pe Aeroportul Seinajoki
Închirierea unei mașini la aeroport este consideratã cea mai convenabilã modalitate de a vã deplasa. Cãlãtorii sunt sfãtuiți sã facã o cãutare online pentru a compara o mașinã de închiriat și pentru a alege cel mai bun vehicul înainte de a zbura in. Existã puține în calea congestionãrii traficului în oraș, deși conducãtorii auto ar trebui sã conducã cu prudențã în timpul lunilor de iarnã când condițiile de zãpadã și gheațã sunt comune .