Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Djerba Melita Airport

Închiriere mașinã Djerba Melita Airport

Acasã

Inchirieri auto Africa

Închiriere mașinã Tunisia

Închiriere mașinã Djerba

Aeroportul Djerba Melita

 

Comparã prețurile de închirieri de mașini bine-cunoscute în Tunisia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Djerba Melita
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Djerba Melita

Aeroportul Internațional Djerba Zarzis, denumit și Aeroportul Melita, asigurã transportul cãtre insula tunisianã Djerba, o destinație turisticã popularã. Majoritatea zborurilor sosesc din orașele europene, iar transportatorul național tunisian Tunisair se ocupã de cea mai mare parte a zborurilor. În fiecare an, mai mult de douã milioane de pasageri zboarã în Djerba. Mulți dintre ei folosesc închirierea mașinilor în aeroportul Djerba pentru nevoile lor de transport.
Facilitãțile aeroportului
Terminalul de la Aeroportul Djerba Zarzis are restaurante, baruri, magazine de cadouri, puncte de desfacere duty-free și chioșcuri de schimb valutar. Existã un birou de informații turistice utile, un oficiu poștal și o parcare pentru 650 de vehicule chiar la terminal. Închirierea de mașini în aeroportul din Djerba este situatã lângã zona de revendicare a bagajelor și este disponibilã la Europcar, Sixt și Holiday Autos.
Închirieri auto Djerba Aeroport
Dacã nu doriți sã vã bazați pe taxiuri pentru a vã duce peste tot, o mașinã este un lucru util pe Djerba. Drumurile sunt destul de înguste și nu întotdeauna în cea mai bunã formã, dar este greu sã se piardã pe aceastã micã insulã. Nu existã trafic pe Djerba, chiar și în orașe. Pentru a obține cele mai mici prețuri la un hotel în Djerba comparați închirieri auto online înainte de sosire și rezervați mai devreme.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Insula Djerba poate fi micã, dar existã multe atracții istorice și culturale de vãzut. De la Houmt Souk pânã la orașele tradiționale Midoun și Guellala, o mașinã va face mult mai ușor. Djerba Exploreazã se mândrește cu cea mai mare fermã de crocodili din Marea Mediteranã, sau vizitatorii se pot îndrepta spre Ras Rmel pentru a vedea flamingo-urile în timpul iernii.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Djerba are o climã clasicã mediteraneanã, cu ierni ușoare umede și veri calde lungi. Aprilie-octombrie este sezonul turistic de vârf, datoritã zilelor cu zile însorite și a temperaturilor medii de la 23 ° C la 33 ° C la vârf de varã din august. Ploaie rareori se întâlnește în Djerba, dar precipitațiile care se întâmplã adesea se produc adesea în timpul iernii, când temperaturile se situeazã în jur de 20 ° C.