Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Francistown Airport

Închiriazã mașinã Francistown Airport

Acasã

Inchirieri auto Africa

Închiriere mașinã Botswana

Închiriazã mașinã Francistown

Aeroportul Francistown

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Botswana, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Francistown
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Francistown

Orașul estic Botswana din Francistown conține Aeroportul local Francistown. În prezent, în expansiune și renovare, aeroportul este în mare parte deservit de Air Botswana. Aeroportul Francistown a fost unul dintre principalele aeroporturi care au ajutat Africa de Sud în cadrul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. Închirierea mașinilor în aeroportul Francistown este situat aproape de porțile de sosiri în terminal.
Facilitãțile aeroportului Francistown
Douã piste se gãsesc la Aeroportul Francistown, care servește atât zboruri interne, cât și internaționale. Terminalul unic de la aeroport gãzduiește o serie de servicii de bazã, inclusiv birouri de informare, bancomate, telefoane mobile, scaune, o zonã de check-in și închiriere de mașini în Aeroportul Francistown. Existã puncte de vânzare care oferã și alimente și bãuturi.
Excursii la aeroportul Francistown
Având închiriere de mașini în Aeroportul Francistown, turiștii pot vizita cu ușurințã zonele din jurul orașului. În partea de nord a aeroportului, la Rezervația Wildlife din Francistown se poate ajunge în mai puțin de 10 minute. Rezervația Naționalã a Sãlilor Tahila este situatã la doar 15 km la sud de centrul orașului Francistown și oferã și mai multã faunã localã.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Pe tot parcursul anului, temperatura rãmâne în mijlocul pânã la înãlțimea de 20 secunde (° C). Cu toate acestea, precipitațiile sale care marcheazã cu adevãrat schimbarea între anotimpuri. Turiștii ar trebui sã viziteze Francistown în lunile de iarnã din iunie, iulie și august, deoarece temperatura este de obicei între 22 ° C și 25 ° C în aceste vremuri și nu existã aproape nici ploaie.
Inchiriere de masini in Aeroportul Francistown
Aeroportul Francistown este situat la doar câțiva kilometri de autostrada A1, cea mai mare carosabilã din regiune. Noțiuni de bazã în jurul este ușor cu închirierea de mașini în Aeroportul Francistown ca principalele drumuri din zonã sunt bine întreținute, dar șoferii ar trebui sã aibã grijã de animale care trec în mod neașteptat. Turiștii ar trebui sã compare închirierea mașinilor înainte de a ajunge la sala de sosiri a terminalului pentru economii mari.