Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Halmstad Airport

Închiriere mașinã Halmstad Airport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Masini de inchiriat Suedia

Închiriere mașinã Halmstad

Aeroportul Halmstad

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Suedia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Halmstad
 

rezervã

Informații de locație pentru Halmstad Airport

Servind orașul de coastã din Halmstad din Suedia, Aeroportul Halmstad este un aeroport mic care se ocupã de zboruri interne. Compania aerianã regionalã Skyways este în prezent singurul transportator care utilizeazã aeroportul, la fel ca charterul și aeronava privatã. Aeroportul vede aproape 93.000 de pasageri în fiecare an, mulți care organizeazã o mașinã de închiriat pe aeroportul din Halmstad, pentru a face mașina de douã mile în oraș.
Facilitãțile aeroportului
Parcarea este disponibilã pentru pasagerii care cãlãtoresc atât pe charter, cât și pe avionul planificat chiar în fața clãdirii unui singur terminal. În interiorul terminalului existã un snack bar, un birou de informare și douã terminale de calculator. Terminalul oferã, de asemenea, servicii de internet wireless pentru cei care au propriile lor notebook-uri. Închirierea de mașini în aeroportul Halmstad este disponibilã de la câțiva furnizori recunoscuți.
Închiriere auto Halmstad aeroport
Este ușor sã intrați și sã ieșiți din oraș datoritã rețelei sale de drumuri mari, iar drumurile din oraș sunt, de asemenea, în stare bunã. Halmstad în sine poate fi explorat de transportul public, cu toate acestea, pentru a vizita plajele un vehicul este foarte recomandat. Comparați opțiunile de închiriere auto online înainte de timp pentru a obține cele mai bune tarife și vehiculul ales de dumneavoastrã.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Cel mai bun mod de a ajunge de la aeroport la oraș este prin autodistrugere, care se face prin luarea lui Kristian IV: s väg la Laholmsvägen. Orașul este cunoscut pentru vechile case de lemn și pentru castelul impresionant, însã plajele din apropiere sunt cea mai mare atracție a acestuia. Plaje precum Tylösand și Östra sunt destinații turistice populare și se spune cã sunt cele mai bune din țarã.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Sumele sunt, desigur, cele mai populare momente de vizitat, deși iulie poate deveni extrem de ocupat și nu este recomandat celor care doresc sã scape de mulțime. Iunie și august sunt alternative excelente, deoarece temperatura rãmâne încã la aproximativ 21 ° C. Decembrie, ianuarie și februarie sunt cele mai reci luni, în timp ce august și septembrie sunt cele mai umede.