Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Knock

Informații de locație pentru Knock

Majoritatea vizitatorilor se îndreaptã spre Knock deoarece sunt interesați de un pelerinaj. Zona gãzduiește numeroase situri religioase importante, cum ar fi Knock Shrine și Croagh Patrick. Cu toate acestea, existã și numeroase plaje și zone de frumusețe naturalã în aceastã zonã, care pot fi explorate cu adevãrat prin auto-conducere. Comparați ofertele de închiriere de mașini pentru a obține cele mai bune tarife pentru rezervãrile de la începuturi.
Transport
[transport]
Irlanda West Airport Knock este principala poartã de acces aerian în regiune. Vizitatorii au opțiunea de a folosi trenuri și autobuze pentru a ajunge în oraș. Cu toate acestea, atracțiile tind sã fie localizate pe distanțe mari, deci o mașinã este cu adevãrat cea mai convenabilã opțiune pentru oamenii care doresc sã iasã și sã exploreze.
Închirieri auto Knock
Cele mai bune opțiuni de închiriere sunt disponibile la Irlanda West Airport Knock. Închirierea mașinilor în Knock este disponibilã cu ușurințã de la Buget, Avis, Europcar și Hertz, toate având birouri la aeroport chiar în afara Revendicãrii Bagajelor. Alte opțiuni de închiriere sunt disponibile în Charlestown și Knock.
Conducere
Knock poate fi ușor explorat pe jos. Dar dacã doriți sã vedeți alte atracții în zonã, auto-conducerea este cea mai bunã opțiune. Knock are acces ușor la autostrada N17, care ruleazã spre nord-sud. De asemenea, în apropiere se aflã autostrada N5, care oferã acces bun spre est-vest. Existã o mulțime de drumuri R mai mici, care sunt minunate pentru a explora zonele rurale care vânt în jurul acestui județ.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Cu o mașinã de închiriat în Knock, puteți explora toate locațiile religioase situate în și în jurul orașului. Principalul este Knock Shrine, situat la doar o scurtã cãlãtorie cu mașina de oraș. Cel de-al doilea site important este Croagh Patrick, unde se spune cã St Patrick a petrecut 40 de nopți pe post. O altã faimoasã zonã de pelerinaj este Lough Derg, un loc de pelerinaj de renume de peste o mie de ani, la doar douã ore distanțã de mașina Knock.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Knock, ca și în restul Irlandei, nu este cunoscut pentru vremea soarelui cald. Ploaia și vremea înnoratã sunt normele în aceste pãrți, astfel încât vizitatorii trebuie sã se pregãteascã prin aducerea unei viteze bune de ploaie și o atitudine pozitivã. Lunile de varã vãd cea mai micã cantitate de ploaie, cu temperaturi cuprinse între 11 ° C și 23 ° C.