Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

Wyszukaj samochody w swoim języku “Kliknij tutaj

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Malaga

Informații de locație pentru Malaga

Malaga se aflã pe faimoasa Costa del Sol, pe coasta de sud a Spaniei. Este un oraș frumos și istoric, care este cunoscut pentru arhitectura mauricã, mâncare finã și plaje minunate. Cel mai bun mod de a vedea Costa del Sol în mod corespunzãtor este cu închiriere de mașini în Malaga, care pot fi rezervate online și colectate la aeroportul aglomerat al orașului.
Transport
[transport]
Aeroportul Internațional Malaga este o poartã importantã spre sudul Spaniei, în special la Costa del Sol. Trenurile rapide servesc de asemenea zona, deși zborurile sunt de obicei ieftine și numeroase. Orașul se aflã la doar câteva minute de aeroport. Puteți ajunge la Malaga pe jos, dar având o mașinã este un plus, deoarece în apropiere existã niște unitãți fabuloase.
Închiriazã mașinã Malaga
Aeroportul este locul perfect pentru a ridica o mașinã, reprezentatã de unele dintre cele mai mari nume ale afacerii. Asigurați-vã cã ați comparat închirierea mașinilor online înainte de a rezerva un vehicul Avis, Europa, National sau Hertz. Odatã ce ați primit cheile, vã puteți îndrepta spre Malaga sau direct de-a lungul coastei spre oricare dintre stațiunile din apropiere, inclusiv Marbella.
Conducere
O mașinã este indispensabilã pentru curãțarea coastei, dar lãsați mașina la hotel în timp ce vizitați site-urile Malagas, deoarece conducerea în oraș este dificilã. Vedeți Alcazaba, Teatrul Roman, Catedrala din Malaga și Muzeul Picasso pe jos sau cu bicicleta. În afara orașului, drumurile de pe Costa del Sol sunt bune, cu o autostradã care merge pânã la Gibraltar.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Majoritatea oamenilor se îndreaptã direct de-a lungul drumului de coastã spre Torremolinos, Benalmadena sau Fuengirola la sosire. Marbella este un pic mai departe pe aceastã rutã, în timp ce în cealaltã direcție este o coastã mai liniștitã. Cu mașina de închiriat în Malaga, puteți, de asemenea, conduce la Granada pentru a vedea palatul Alhambra, dacã aveți timp.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Malaga este renumitã pentru vremea cea mai bunã a Spaniei, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Este cald pe tot parcursul anului, adicã puteți vizita oricând. Temperaturile medii zilnice din iunie pânã în septembrie se situeazã la temperaturi ridicate de 20 de grade (° C), iar mercurul scade rar sub 20 ° C pe timp de noapte. Oamenii conduc în munți pentru a scãpa de cãldurã.