Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Olympic Dam Airport

Închiriere mașinã Olympic Dam Airport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriere mașinã Olympic Dam

Aeroportul Olympic Dam

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Olympic Dam Airport
 

rezervã

Informații de locație pentru Olympic Dam Airport

Aeroportul Olympic Dam este numit dupã o minã masivã și îndepãrtatã din sud-vestul Austriei, care se aflã la mai mult de 540 de mile de Adelaide, cu o mașinã de închiriat în Aeroportul Olympic Dam. În 2010, un exces de 60.000 de pasageri a intrat în acest aeroport, al cãrui cel mai apropiat așezãmânt este Roxby Downs, un oraș minier planificat, în care o treime dintre locuitori sunt sub 15 ani.
Facilitãțile aeroportului Olympic Dam
Australias Aeroportul 52 cel mai aglomerat este o clãdire simplã, cu o singurã pistã și benzi confortabile din lemn. În fiecare zi, douã zboruri directe ale companiei Alliance Airlines pleacã de la acest terminal de aeroporturi deschise spre Adelaide. Hertz, Avis și Buget oferã patronilor aeroportului oportunitãți ample de a compara închirierea de mașini, cu condus fiind singurul mod de a ajunge la comunitãțile miniere din Roxby Downs și Andamooka.
Facilitãțile aeroportului Olympic Dam
Mina de la Olympic Dam a fost descoperitã pentru prima oarã în 1975 și conține zãcãminte de cupru, uraniu, argint și aur. Rezervarea în avans este necesarã pentru a vizita mina, însã închirierea de mașini în Aeroportul Olympic Dam poate duce cu ușurințã vizitatori în numeroase alte locuri. Orașul minier opal Andamooka se aflã la 20 de kilometri de Roxby Downs, în timp ce Woomera este cel mai renumit pentru muzeul sãu spațial și pentru rachete și rachete, care este cel mai mare din lumea occidentalã bazat pe teren.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Ca și alte pãrți ale nordului Australiei de Sud, Olympic Dam experimenteazã ierni ușoare pânã la rece, între iunie și august. Sumele sunt adesea fierbinți și uscate. Vremea este mai puțin inconfortabilã, dar încã caldã, în primãvarã și toamnã. Precipitațiile sunt rare și protecția solarã este o necesitate în orice moment al anului. Vizitatorii ar trebui sã evite tot soarele în timpul dupã-amiezii fierbinți de varã.
Închirieri auto în Aeroportul Olympic Dam
Borefield Road este artera principalã prin Olympic Dam și Roxby Downs, dar un drum de by-pass se învârt în jurul lui Roxby Downs înainte de a deveni Road Pimba pe drumul spre Woomera. Drumul Roxby Downs-Andamooka duce la est de Andamooka. Vehiculele cu tracțiune integralã și pauzele frecvente sunt recomandate atunci când conduceți oricare dintre aceste drumuri izolate.