Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Orlando International Airport

Închiriazã mașinã Orlando International Airport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Statele Unite

Închiriere mașinã Orlando

Aeroportul Internațional Orlando

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Statele Unite, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Internațional Orlando
 

rezervã

Alte mașini de închiriat în Orlando

 Pe lângã Aeroportul Internațional Orlando din Orlando, vã putem compara prețurile de închiriere pentru urmãtoarele locuri:

  

 Downtown locations
 

  

1950 Magnolia Palm Dr
 

Informații de locație pentru Aeroportul Internațional Orlando

Aeroportul Internațional Orlando, aeroportul principal din Florida, aduce în jur de 30 de milioane de vizitatori pe an, dintre care mulți se îndreaptã spre Disney World, Daytona Beach și Cape Canaveral în momentul sosirii. Aeroportul servește în principal zboruri interne, deși și zboruri provin din strãinãtate.
Aceastã unitate bine echipatã este situatã la 12 mile sud de Orlando și la 20 de mile vest de Disney World.

Facilitãțile aeroportului
O clãdire cu un singur terminal constã din terminalele A și B, care sunt împãrțite în douã secțiuni. Aeroportul este vast, dar oamenii care ajutã la menținerea fluxurilor.
Existã zeci de magazine care includ magazine duty-free și de jucãrii, precum și restaurante și alte facilitãți, inclusiv bãnci și ATM-uri.

Închirieri auto Orlando Aeroport
Orlando este capitala de închirieri auto a lumii, cu toate companiile principale reprezentate și la prețuri ieftine. Rezervarea se face cel mai bine online pentru a economisi bani și așteaptã mult timp. Alamo, Avis, Dolar, Enterprise, Buget, National și altele oferã transferuri de curtoazie la birourile lor de aeroport și existã un traseu de taxare de la aeroport direct la Disney World.
Conducere
Orașul și împrejurimile sale sunt mari și existã o rețea vastã de drumuri. Cele mai multe atracții sunt situate departe de oraș, inclusiv Disney World, iar combustibilul este foarte accesibil. Drumurile sunt largi și în stare bunã, deși principalele rute sunt tolled, este recomandat obținerea unui Pass E-Pass sau a unui Pass Sun. Internaționalul plin de viațã devine foarte ocupat, dar meritã sã conduceți și sã vã opriți la unele dintre atracții.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Walt Disney World se aflã la aproximativ o jumãtate de orã cu mașina de vest, cu mașini de închiriat în Orlando, și este principala atracție a zonei, cu o mulțime de activitãți de familie, inclusiv Centrul Epcot. Centrul Spațial Kennedy este puțin mai la est, dar într-o orã de mers cu mașina, în timp ce Orlando este înconjurat de lacuri și parcuri naturale. Evitați conducerea în centrul orașului Orlando.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Florida Centralã are o climã blândã, cu o temperaturã medie de 23 ° C pe tot parcursul anului. Primãvara este cel mai bun moment pentru a vizita, cu vreme uscatã și temperaturi medii de 27 ° C. Vara începe la jumãtatea lunii iunie, în timp ce sezonul de uragan este de la sfârșitul lunii august pânã la sfârșitul lunii octombrie.