Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere de mașini Regina Airport

Aeroportul Regina Aeroport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Canada

Închiriere mașinã Regina

Aeroportul Regina

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Canada, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Regina
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Regina

Aeroportul Regina este un aeroport ocupat care se aflã la periferia Reginei, în provincia canadianã Saskatchewan. Un numãr de companii aeriene zboarã aici din locații din America de Nord, inclusiv Vancouver, Toronto și Chicago. Aeroportul și cartierul central se aflã la cinci kilometri distanțã. Cea mai confortabilã alegere de cãlãtorie este închirierea de mașini în Aeroportul Regina.
Facilitãțile aeroportului Regina
Clãdirea renovatã a cãlãtorilor de la Aeroportul Regina oferã vizitatorilor o experiențã confortabilã de sosiri, cu mai multe bãuturi și mese, precum și un loc de joacã pentru copii la îndemânã. Accesul la internet wireless este disponibil și existã un ATM cu mai multe valute. Închirierea de mașini în furnizorii aeroportului Regina opereazã pe șantier. Spațiile de parcare adiacente au 110 spații scurte și 1100 de spații de lungã duratã.
Regina Excursii aeroport
Regina, capitala provinciei, are mari atracții, inclusiv Centrul Științific Saskatchewan. Lacul Last Mountain se aflã la nord cu mașina de închiriat în Aeroportul Regina și acasã la un sanctuar de pãsãri și plaje uimitoare. Moose Mountain Park este în jur de 140kms sud-est și Lacul Echo este de 150kms la nord-est. Muntele Moose este un loc popular pentru sporturile de iarnã.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Regina are veri calduroase cu temperaturi medii de 25 ° C din iunie pana in august. Deși existã ploaie în acest moment al anului, este totuși timpul optim pentru a vã bucura de stațiunile de pe litoral și de vizitarea obiectivelor turistice. Zãpada puternicã din noiembrie pânã în martie și temperaturile medii la -12 ° C atrag atenția sportivilor de iarnã.
Închiriere de mașini în Aeroportul Regina
Regina este punctul central al rețelei rutiere regionale. Conducãtorii auto care utilizeazã închirierea de mașini în Aeroportul Regina pot utiliza drumuri precum autostrada Trans-Canada pentru a accesa traseele turistice regionale. Drumurile din oraș sunt deseori ocupate și nu prea potrivite pentru a explora cu mașina. Comparați închirierea mașinilor este instrumentul perfect atunci când cãutați cele mai ieftine oferte de închiriere.