Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Ayers Rock Connellan Airport

Închiriazã mașinã Ayers Rock Connellan Airport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriere mașinã Ayers Rock

Aeroportul Ayers Rock Connellan

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine cunoscute în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Ayers Rock Connellan
 

rezervã

Informații de locație pentru Aeroportul Ayers Rock Connellan

Doar la 20 de minute cu mașina de la Uluru (Ayers Rock), Aeroportul Ayers Rock este cel mai rapid mod de a ajunge la minunea naturalã australianã australianã. Peste 400.000 de cãlãtori parcurg anual aeroportul, cu aproape toți venind sã se miște la formația de rock și mulți opteazã pentru a merge cu închirierea de mașini în Ayers Rock Aeroport pentru a obține în jur.
Aeroportul Ayers Rock Airport
Qantas și Virgin Australia conduc zboruri zilnice spre Sydney, urmate de mai puține zboruri spre Alice Springs, Perth și Cairns. Se afișeazã un suvenir și un mic dejun, un snack bar și un magazin oficial National Geographic sunt singurele facilitãți din interiorul terminalului. Existã o mulțime de parcare adiacente terminalului și o serie de agenții de închiriere auto în sala de sosiri.
Ayers Rock Excursii aeroport
Principalul motiv pentru a zbura în aeroportul Ayers Rock este de a vizita Ayers Rock. Aceastã pãșune sacrã de gresie este locul cel mai important pentru aborigenii Australias și este ușor de înțeles de ce. Uluru este, de asemenea, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, protejat ca un parc național. Dacã doriți sã vedeți mai mult din acest mediu deșert fascinant, trebuie sã faceți acest lucru cu închirierea de mașini în Aeroportul Ayers Rock.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Când vârfurile de varã de la Ayers Rock, în decembrie și ianuarie, devine foarte cald. Înãlțimile medii de 38 ° C sunt frecvente din noiembrie pânã în martie, cu un record de 47 ° C înregistrat odatã în decembrie. Lunile de iarnã din iunie și iulie pot vedea cã temperatura din timpul nopții scade la 5 ° C, dar în fiecare lunã razele UV sunt intense, așa cã aduceți o pãlãrie bunã. Ploaia nu este niciodatã o problemã, deci vã recomandãm sã vizitați când temperaturile sunt la cel mai scãzut nivel, din aprilie pânã în septembrie.
Închirieri auto în Ayers Rock Airport
Cu excepția cazului în care preferați sã participați la tururi de grup sau sã plãtiți conducãtorului auto propriu, este esențial sã aveți propria mașinã pentru a experimenta cu adevãrat Ayers Rock în propriul ritm. Existã mai multe mașini de închiriat la aeroport. Comparați costurile de închiriere de mașini în avans de cãlãtorie pentru a bloca prețuri mari on-line. Drumurile de aici sunt bine întreținute și pavate, astfel încât nu este nevoie de o transmisie pe patru roți.