Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Bathurst Airport

Închiriere mașinã Bathurst Airport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriere mașinã Bathurst

Aeroportul Bathurst

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Bathurst
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Bathurst

Bathurst, un mic oraș din Australias Central Tablelands, este deservit de un aeroport mic. Regional Express Airlines oferã trei zboruri zilnice de la Sydney la Aeroportul Bathurst și este singurul operator care oferã servicii comerciale la sediul companiei. Restul traficului aerian vine de la jeturi de afaceri, chartere private și zboruri de agrement. Este posibil sã se aranjeze închirierea de mașini în aeroportul Bathurst prin agențiile locale de închiriere care sunt reprezentate la terminal.
Facilitãți Aeroportul Bathurst
Pasagerii care zboarã în aeroportul Bathurst din Sydney ar trebui sã vinã pregãtiți cu toate gustãrile și mâncarea de care au nevoie. Terminalul nu oferã multe în ceea ce privește facilitãțile, dar puteți aranja închirierea de mașini pe Aeroportul Bathurst prin oricare dintre agențiile bine cunoscute reprezentate în sala de sosiri.
Excursii la aeroportul Bathurst
Trãind în sine ca cel mai vechi oraș din Australia, Bathurst se afla chiar în inima vârfului aurului victorian. Se bucurã de o multitudine de arhitecturi și monumente bine conservate de atunci. Kings Parade este un pãtrat minunat în centrul orașului, unde sunt amplasate mai multe repere. Cu mașina de închiriat în Aeroportul Bathurst, puteți, de asemenea, a verifica site-uri vechi de vârf de aur la marginea orașului.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Vara este caldã, iar iarna este rece în Bathurst. Se așteaptã o temperaturã medie de 12 ° C în timpul zilei din iunie pânã în august și înalte de 27 ° C din decembrie pânã în februarie. Majoritatea turiștilor sosesc în timpul verii și în jurul perioadei de Crãciun, fãcând ca primãvara și toamna sã fie ideale pentru o vizitã dacã doriți vreme plãcut ușoarã și mulțime relativ scãzutã.
Închirieri auto în aeroportul Bathurst
Bathurst este un hub important pentru autostrãzile din New South Wales, deci cu o mașinã de închiriat, puteți merge cu ușurințã în orice direcție pe drumurile de calitate și explorați peisajul rural. Orașul în sine este convenabil sã cãlãtoreascã, cu strãzi largi și puțin în trafic. Comparați prețurile de închiriere de mașini online înainte de cãlãtoria dvs. pentru a gãsi cele mai mici tarife.