Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Birmingham

Informații de locație pentru Birmingham

Birmingham este gateway-ul ideal în West Midlands, care gãzduiește unele dintre cele mai mari situri istorice din Marea Britanie. Locuri renumite, cum ar fi Castelul Warwick și Catedrala Coventry, pot fi ușor accesate cu mașina. Existã, de asemenea, o mulțime de parcuri de distracții pentru a explora pentru cei care cãlãtoresc cu copii. Asigurați-vã cã pentru a compara prețurile de închiriere auto înainte de timp on-line pentru a gãsi cele mai bune oferte.
Transport
[transport]
Aeroportul principal este Aeroportul Birmingham, situat la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina de est de centrul orașului. Orașul are o rețea bunã de autobuze, trenuri și tramvaie. Vizitatorii pot folosi chiar rețeaua de canale ca opțiune de transport. Cu toate acestea, auto-conducerea este o opțiune de a lua în considerare ca Birmingham este un hub autostrada majore, cu celebra spaghetti joncțiune format de cele patru autostrãzi majore aici.
Închiriazã mașinã Birmingham
Existã o mulțime de opțiuni pentru închirierea de mașini în Birmingham. În centrul orașului, majoritatea companiilor importante sunt reprezentate, iar vizitatorii pot alege între Avis, Enterprise, Thrifty și Budget. Mai multe opțiuni sunt disponibile la aeroportul din Birmingham, dar rezervãrile în avans sunt întotdeauna recomandate.
Conducere
Birmingham este o bazã minunatã pentru a explora West Midlands cu mașina. Existã numeroase orașe istorice din jurul orașului Birmingham, care pot fi cel mai bine explorate cu o mașinã de închiriat în Birmingham. Orașul este bine conectat la autostrãzile M5, M6, M42 și M40. Drumurile A mai mici oferã și acces la orașe rurale.
Lucruri de vãzut și de fãcut
La doar o scurtã cãlãtorie cu mașina de centrul orașului, existã numeroase atracții care meritã explorate pentru cei cu mașinã. Orașul istoric Coventry este situat la sud-est de Birmingham, cu renumita Catedrala din Coventry. Adulți și copii se vor bucura de o zi la unul dintre numeroasele parcuri de distracții din zonã, cum ar fi Barry Island și Parcul tematic Dayton Manor.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Spre deosebire de majoritatea orașelor britanice, Birmingham are de fapt un pic de zãpadã datoritã înãlțimii sale. Lunile de iarnã pot fi reci amar, temperaturile fiind mai scãzute de-a lungul timpului. Luna de primãvarã și varã tinde sã fie cele mai populare vremuri pentru a vizita orașul. Iunie pânã în septembrie se bucurã de temperaturi înalte de aproximativ 21 ° C și minime de 12 ° C.