Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Bolton

Informații de locație pentru Bolton

Situat în nord-vestul Angliei, Bolton este un oraș chiar în afara orașului Manchester. Bolton este o bazã excelentã pentru explorarea zonei Greater Manchester și Lancashire. Aceastã regiune este plinã de frumusețe naturalã și existã numeroase pãduri naționale pentru a explora orașele și satele istorice. Compara prețurile de închiriere de mașini înainte de sosire pentru cele mai bune rate oferite.
Transport
[transport]
Bolton în sine nu are nici un aeroport propriu, astfel încât cãlãtorii aeriene va trebui sã utilizeze aeroportul din Manchester aproximativ 25 km sud de Bolton. Orașul se poate ajunge cu trenul sau cu mașina. Afarã în mediul rural, transportul public este limitat la autobuze, fãcând închirierea mașinilor în Bolton o opțiune foarte convenabilã.
Închiriazã mașinã Bolton
Vehiculele pot fi închiriate chiar la aeroportul din Manchester, unde Europcar are un contor în Terminalul de sosiri. Cãlãtorii au, de asemenea, opțiunea de a-și ridica închirierea în Bolton în sine. Existã mai multe firme globale de închiriere atât în centrul orașului, cât și în gara principalã, inclusiv Europcar, Enterprise și Avis.
Conducere
Bolton este bine conectat la rețeaua de autostrãzi britanicã. Cele mai apropiate autostrãzi sunt M-61 și M-66. Drumul secundar al dulapului este A58 și A676, care formeazã un inel în jurul orașului. Transportul public în Bolton este limitat la autobuze, deci auto-conducerea este o opțiune excelentã pentru cei care doresc sã exploreze zonele din jurul Bolton.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Cu o mașinã de închiriat în Bolton, este ușor sã explorați zona ruralã din jurul orașului. O zi extraordinarã este turnul Turton, un turn și conac medieval clasic. O zi frumoasã în mijlocul naturii poate fi savuratã la rezervorul din Bradshaw Brook. Existã multe orașe ciudate de explorat și în zonã, cum ar fi Edgworth și Affetside.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Bolton se bucurã de un climat temperat tipic similar cu restul Regatului Unit. Cele mai populare sezoane sunt de primãvarã și de varã, deși unii vizitatori preferã lunile de toamnã mai reci. Temperaturile în lunile iunie și august variazã de la înãlțimi de 18 ° C la 21 ° C și minime de 10 ° C pânã la 12 ° C.