Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Canadian Rockies International Airport

Închiriere mașinã Canadian Rockies International Airport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Canada

Închiriazã mașinã Cranbrook

Aeroportul Internațional Canadian Rockies

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Canada, inclusiv urmãtoarea locație: Canadian Rockies International Airport
 

rezervã

Informații de locație pentru Canadian Rockies International Airport

Servind în orașul Cranbrook, Aeroportul Internațional Cranbrook/Canadian Rockies este un aeroport intern și un centru pentru micul transportator Integra Air. Aeroportul este deschis 24 de ore și are un trafic anual de pasageri de peste 100.000. Acesta se aflã la șase mile nord de centrul orașului, cu închiriere de mașini în Aeroportul Cranbrook, cel mai bun mod de a face deplasãri ulterioare.
Facilitãți Cranbrook Airport
Existã o singurã clãdire de terminale de pasageri care oferã o zonã separatã de sosiri internaționale pentru cãlãtorii care sosesc pe zborurile de legãturã. Existã o cafenea în incintã și internet wireless este disponibil în întregul terminal. Închirierea mașinilor în aeroportul Cranbrook este oferitã prin intermediul câtorva agenți bine cunoscuți.
Excursii la aeroportul Cranbrook
Un drum de acces se conecteazã cu autostrada Kimberley, care se unește cu aeroportul cu centrul orașului și efectueazã transferul cu mașinile de închiriat în aeroportul Cranbrook fãrã efort. Orașul are câteva remize, cum ar fi Muzeul canadian de cãlãtorie feroviar, deși majoritatea oamenilor vin aici pentru a explora Munții Purcell și Rocky sau pentru a vizita sanctuarul sãlbatice din Lacul Elizabeth.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Cranbrook este unul dintre cele mai însorite și mai sãrace orașe din British Columbia și poate fi vizitat pe tot parcursul anului. Lunile de iarnã sunt populare pentru schiat în munți, iar decembrie și ianuarie se confruntã cu cele mai multe zãpadã. Lunile de varã din iulie și august sunt cele mai fierbinți luni și uneori vãd temperaturi de pânã la 35 ° C, în timp ce iunie vãd cele mai multe precipitații.
Închirieri auto în aeroportul din Cranbrook
Drumurile principale ale orașului sunt în stare bunã, însã drumurile sale mici sunt în formã slabã și sunt cel mai bine evitate. Cea mai potrivitã modalitate de a ajunge în oraș și de a vizita munții în apropiere este cu închirierea de mașini în aeroportul Cranbrook. Pentru a vã asigura cele mai mici tarife, comparați selecțiile de închirieri auto online înainte de sosire.