Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Dijon Bourgogne Airport

Închiriere mașinã Dijon Bourgogne Airport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Franța

Închiriere mașinã Dijon

Aeroportul Dijon Bourgogne

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Franța, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Dijon Bourgogne
 

rezervã

Alte mașini de închiriat în Dijon

 În plus fațã de Aeroportul Dijon Bourgogne din Dijon, putem compara prețurile de închiriere de mașini pentru dvs. în urmãtoarele locații:

  

 Stații de tren
 

  

Stația Dijon
 

Informații de locație pentru aeroportul Dijon Bourgogne

Aeroportul Dijon este situat la aproximativ 10 km de centrul orașului Dijon și opereazã ca un aeroport comercial comun și civil. Eastern Airways utilizeazã aeroportul pentru zboruri spre Bordeaux, Nantes și Toulouse, în timp ce opereazã și zboruri de sezon cãtre Southampton. De asemenea, aeroportul se ocupã de numeroase zboruri charter și își extinde serviciile în ultimii ani.
Dijon Airport facilitãți
Aeroportul are o clãdire terminalã care oferã facilitãți de bazã. Alimentele și bãuturile sunt disponibile în interiorul clãdirii, în timp ce existã o zonã de așteptare confortabilã. Parcarea este situatã chiar în afara terminalului, în timp ce taxiurile sunt disponibile atunci când zborurile sosesc. Vizitatorii au posibilitatea de a închiria o mașinã în Dijon Airport dacã doresc sã exploreze în mod convenabil zona.
Excursii la Aeroportul Dijon
Atracțiile orașului includ o sculpturã de bufnițã (La Chouette) și Place Francois Rude. Cei care au aranjat închirierea de mașini în aeroportul din Dijon ar putea dori sã cãlãtoreascã în afara orașului și sã viziteze frumosul oraș Beaune, unde existã o arhitecturã uimitoare și numeroase vinãrii. Orașul Lyon se aflã la aproximativ o orã, 30 minute cu mașina și oferã turiștilor un oraș vechi fermecãtor, care este trecut cu vederea printr-o impresionantã bazilicã.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Dacã sunteți în cãutarea de a vã petrece timpul în aer liber în vreme frumoasã, cel mai bun timp pentru a vizita este între mai și septembrie. Iulie este luna cea mai calda, cu temperaturi medii ridicate peste 25 ° C. Poate fi destul de rece în lunile de iarnã, în decembrie și ianuarie, când temperaturile scad sub 0 ° C. Precipitațiile sunt rãspândite destul de uniform pe tot parcursul anului, iar luna mai este statistic cea mai umedã lunã.
Închirieri auto în aeroportul din Dijon
O modalitate de a închiria un vehicul la aeroportul din Dijon este de a compara închirierea de mașini online în avans și de a rezerva modelul care vã convine cel mai bine. În acest fel, o mașinã vã va aștepta la sosire. Orașul rural înconjurãtor oferã câteva activitãți plãcute, deși centrul orașului are multe zone pietonale, deci este mai bine sã vã parcați vehiculul în afara centrului și sã mergeți înãuntru.