Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Djibouti International Airport

Aeroportul internațional Djibouti

Acasã

Inchirieri auto Africa

Închirierea mașinii Djibouti

Închirierea mașinii Djibouti

Aeroportul Internațional Djibouti

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Djibouti, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Internațional Djibouti
 

rezervã

Informații de locație pentru Aeroportul Internațional Djibouti

Servind în capitala Djibouti, Aeroportul Internațional Djibouti-Ambouli se ocupã de zborurile internaționale și interne și reprezintã baza companiei aeriene naționale Djibouti Air. Are o capacitate anualã de pasageri de peste 180.000 de pasageri și împãrtãșește terenul cu forțele aeriene ale țãrii. Aeroportul se aflã la douã mile nord de oraș, cu o mașinã de închiriat în Djibouti International Airport un mod ideal de a vizita locații din apropiere de interes.
Facilitãți Djibouti aeroportului
Existã o singurã clãdire de terminale pentru pasageri care gãzduiește un restaurant, un magazin de cadouri și un salon de afaceri. Terminalul dispune de opt birouri de check-in, o poartã și un salon de plecãri confortabil. Închirierea de mașini în Aeroportul Internațional Djibouti este oferitã. Este recomandat sã comparați opțiunile de închiriere auto online înainte de a ajunge la cele mai mici tarife.
Excursiile aeroportului Djibouti
Traseul național 2 (N2) leagã aeroportul de centrul orașului, fãcând transport cu autoturismul în aeroportul internațional Djibouti o brizã. Orașul este cel mai bine cunoscut pentru oportunitãțile sale de scufundãri superbe, precum și pentru plajele sale frumoase din Marea Roșie. Cu toate acestea, mulți cãlãtori vin, de asemenea, sã viziteze Lac Assal, care este al treilea cel mai de jos punct al Pãmântului.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Djibouti este foarte caldã pe tot parcursul anului, iar în iulie și august se observã temperaturi ridicate, care se ridicã deseori peste 40 ° C. Iunie și septembrie sunt, de asemenea, fierbinți, cu temperaturi medii de aproximativ 32 ° C. Cele mai friguroase luni din decembrie, ianuarie și februarie sunt cele mai bune momente de vizitat pentru vizitarea obiectivelor turistice în confort.
Închirieri auto în aeroportul din Djibouti
Orașul este relativ mic și ușor de parcurs pe jos, cu rute excelente care o servesc. Acest lucru face ca închirierea de mașini în Aeroportul Internațional Djibouti sã fie cea mai potrivitã pentru a explora atracțiile din afara orașului, cum ar fi frumoasele plaje de-a lungul Golfului Aden, spre estul orașului. Acesta oferã un mod confortabil de a vizita aceastã țarã micã, dar frumoasã.