Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Egilstadir Airport

Închiriere mașinã Egilstadir Airport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Închirieri auto Islanda

Închiriere mașinã Egilstadir

Aeroportul Egilstadir

 

Comparã prețurile de închirieri de mașini bine-cunoscute în Islanda, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Egilstadir
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Egilstadir

Cãlãtori care zboarã spre Egilsstadir Airport vor gãsi orașul Egilsstadir situat la douã mile depãrtare. În prezent, aeroportul are douã zboruri interne care merg în Reykjavik și respectiv Akureyri. Toate zborurile care opereazã la aeroport sunt conduse de Air Iceland. Întrucât Egilsstadir este un oraș atât de mic, nu existã planuri de extindere a aeroportului.
Facilitãțile aeroportului Egilsstadir
Facilitãțile din aeroport sunt minime. Existã o micã cafenea la care sã luați o gustare înainte de a zbura și o mașinã de bani. Parcarea din exterior este destul de mare încât vizitatorii nu se vor strãdui niciodatã sã gãseascã un spațiu. Închirierea mașinilor în Egilsstadir Airport este disponibilã pentru cei care își rezervã o mașinã înainte de a ajunge în Islanda.
Excursii la aeroportul Egilsstadir
Orașul pitoresc Egilsstadir, situat la est de Islanda, are niște locuri frumoase de mâncare și de ședere. Alãturi de oraș este cea mai mare pãdure din Islanda, care are niște trasee pentru cei care se bucurã de drumeții. Existã, de asemenea, un lac cu o cascadã în apropiere, care se bucurã în mod regulat de localnici în timpul lunilor calde (mai-septembrie).
Cel mai bun timp pentru a vizita
Vara (mai-septembrie) este cel mai bun moment pentru a vizita Egilsstadir. Vizitatorii vor putea sã se bucure de împrejurimile naturale mai mult în acest moment al anului, când vremea este caldã și zilele sunt lungi. Lunile de iarnã (decembrie-februarie) sunt cunoscute pentru vreme rece și zile scurte.
Închirieri auto în aeroportul Egilsstadir
Închirierea mașinilor pe aeroportul Egilsstadir este o idee excelentã. Deoarece orașul este atât de mic, iar zona ruralã din apropiere este atât de vastã, o mașinã de închiriat va permite vizitatorilor sã ajungã la multe locuri frumoase, dar izolate. Comparați închirierea mașinilor online pentru a gãsi cele mai ieftine prețuri și cele mai mari reduceri.