Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Gerona Airport

Aeroportul Aeroportul Gerona

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Spania

Închiriere mașinã Gerona

Aeroportul Gerona

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Spania, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Gerona
 

rezervã

Alte mașini de închiriat în Gerona

 În plus fațã de Aeroportul Gerona din Gerona putem compara, de asemenea, prețurile de închiriere de mașini pentru dvs. în urmãtoarele locații:

  

 Stații de tren
 

  

Stația Gerona
 

Informații de locație pentru Aeroportul Gerona

Aeroportul Girona este situat la doar 8 km de orașul Girona și 57 de mile de Barcelona, în nord-estul Spaniei Catalonia. Acesta gestioneazã în jur de cinci milioane de pasageri în fiecare an, cu zboruri cãtre și dinspre Belgia, Cehia, Anglia, Franța, Suedia și alte pãrți ale Spaniei și este vãzutã ca o alternativã la aeroportul principal din Barcelonas. Se utilizeazã în principal pentru conexiunile cu sudul Franței.
Facilitãțile aeroportului
Aeroportul cu un singur terminal este destul de mic. Facilitãțile din clãdire sunt limitate, cu o micã selecție de restaurante, snack-uri și magazine. Existã locuri de parcare pentru 3 500 de mașini pe trei clãdiri, atât pentru sejururi scurte, cât și lungi. Parterul gãzduiește mai mult de 30 de birouri de check-in, iar primul etaj are 11 porți de urcare.
Închiriere mașinã Aeroportul Girona
Existã o serie de transport public, inclusiv servicii de transport cu autobuzul spre Girona și Barcelona, dar închirierea de mașini pe aeroportul Girona este cea mai directã și cea mai convenabilã modalitate de a cãlãtori. Pentru a obține cea mai bunã ofertã, vizitatorii ar trebui sã compare tarifele de închiriat online înainte de sosire. Închirierea mașinilor Economy, Avis, Europcar și alte câteva companii opereazã la aeroport.
Conducere
Atunci când utilizați o mașinã de închiriat pe Aeroportul Girona, puteți ajunge la Barcelona în mai puțin de o orã, 30 de minute prin intermediul autostrãzii AP7. Fiți conștienți de faptul cã drumurile AP sunt taxe de drum. Conducãtorii auto trebuie sã respecte regulamentul de parcare din Barcelona însuși, deoarece camioanele de remorcare se aflã în uz în oraș. Drumurile din și în jurul orașului Girona sunt în mare parte în stare bunã și ar trebui sã prezinte câteva probleme.
Lucruri de vãzut și de fãcut
O mașinã de închiriat va permite vizitatorilor sã exploreze plaje, parcuri naturale și atracții de-a lungul coastei catalane. Aeroportul este conectat la drumurile principale care conduc spre orașul Girona, care este plin de clãdiri vechi interesante. Costa Brava, în special locurile fierbinți turistice din Lloret de Mar și Blanes, se aflã la 30 de minute de mers cu mașina, în timp ce Barcelona se poate ajunge în mai puțin de 90 de minute, la fel ca și Pyrenees și Andorra.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Zboruri ieftine cãtre și de la Girona sunt disponibile pe tot parcursul anului. Temperaturile medii anuale din oraș se situeazã la aproximativ 23 ° C. Vremea este cea mai bunã în lunile iulie și august, deși, ocazional, temperaturi inconfortabile de 40 ° C sunt experimentate. Temperaturile de iarnã rar scad sub aproximativ 8 ° C, iar pe tot parcursul anului existã un soare abundent, cu precipitații pe partea inferioarã.