Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Gloucester

Informații de locație pentru Gloucester

Gloucester este unul dintre locurile turistice ascendente ale Regatului Unit. Celebrul pentru catedrala Norman, printre altele, are împrejurimi frumoase, cu orașele și satele plãcute din Cotswolds, ușor accesibile cu mașina. Aceasta este baza perfectã pentru o vacanțã relaxantã pe țarã.
Transport
[transport]
Centrul orașului Gloucester este ușor de explorat pe jos, deoarece atracțiile sunt relativ apropiate. Pentru legãturi spre zonele înconjurãtoare existã servicii de transport cu autobuzul, însã închirierea de mașini în Gloucester este cel mai convenabil mod de a vã deplasa. Trenurile leagã orașul cu alte orașe importante din Marea Britanie, cum ar fi Londra și Bristol, cu aeroportul din apropiere Gloucestershire care gãzduiește zboruri spre Jersey.
Închiriazã mașinã Gloucester
Autoturismele de închiriere sunt ușor de obținut în centrul orașului și la aeroport și garã, multe companii precum Europcar, Thrifty și Enterprise oferind serviciile lor. Pentru a economisi timp și a obține cele mai bune oferte, precum și vehiculul de alegerea lor, vizitatorii ar trebui sã compare închiriere de mașini în avans.
Conducere
Conducerea în Gloucester este convenabilã deoarece drumurile sunt bine întreținute, bine semnalizate și legate de M5. Peisajul uimitor al Cotswolds este popular cu turiștii, astfel încât poate fi dificil sã obțineți locuri de parcare în oraș și traficul pe drumurile minore poate deveni congestionat în timpul sezonului de vârf. Traficul pe stânga.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Cotswolds sunt un must-vedea pentru vizitatorii de la Gloucester. Cu sute de sate și orașe fermecãtoare, precum și parcuri cu animale sãlbatice, este un loc minunat pentru familii. Pentru cei interesați de trecut, la o distanțã ușoarã de mers pe jos de oraș se aflã ruinele casei Great Witcombe Roman și St Oswalds Priory. Închirierea mașinilor în Gloucester este cel mai bun mod de a lua în aceste atracții.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Cel mai bun moment pentru a vizita Gloucester este iunie, când au loc o serie de evenimente tradiționale. Unul dintre evenimentele cele mai interesante este concursul anual de rulare a brânzei de la Coopers Hill. De asemenea, existã curse tradiționale de lânã și Festivalul Beer Chadlington. Temperaturile în timpul lunilor de varã se situeazã, de obicei, la temperaturi scãzute de 20 ° CC). Octombrie vede cea mai mare precipitație, dar poate fi ploaie în orice moment al anului.