Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Kangaroo Island Airport

Închiriere mașinã Kangaroo Island Airport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriere mașinã Kingscote

Aeroportul insulei Kangaroo

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Kangaroo Island Airport
 

rezervã

Informații de locație pentru Kangaroo Island Airport

Portalul principal al aerului spre sudul insulei Australias Kangaroo se aflã la 8 km de Kingscote, cel mai mare oraș din insule, cu închiriere de mașini în aeroportul Kingscote. Aeroporturile mai multe zboruri directe Regional Express Airlines cãtre Adelaide au trecut aproximativ 35 de minute și au fost îmbarcate de puțin peste 54.000 de persoane între 2009 și 2010.
Facilitãți Kingscote Airport
Terminalul aeroportului se deschide în fiecare dimineațã devreme și se închide dupã fiecare zbor programat zilnic. Închirierea mașinilor în aeroportul Kingscote prin Hertz sau Avis este recomandatã pe aceastã insulã, care nu are taxi sau alte servicii de transport public, cu excepția feriboturilor din orașul Penneshaw. Mașinile de cafea și bãuturi rãcoritoare, toaletele publice, o fântânã de apã și broșurile de turism sunt unele dintre aceste aeroporturi alte atracții.
Excursii la aeroportul Kingscote
Kingscote nu este doar cea mai populatã comunitate a Insulelor Kangaroo, este prima așezare pe care europenii a stabilit-o pe insulã. Marea majoritate a insulelor cu peste 140.000 de vizitatori anual ajunge pe calea aerului sau pe feribot de la Penneshaw, Insulele Kangaroo, cea de-a doua așezare cea mai mare. Insula Kangaroo gãzduiește o colonie a câtorva dintre cele mai mici pinguini din lume, cel mai vechi sanctuar al albinelor și Parcul Național Flinders Chase. Dusurile de nisip masive sunt cunoscute sub numele de Micul Sahara.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Insula Kangaroo se bucurã de o climã mediteraneanã, cu ierni umede și ușoare între iunie și septembrie, în timp ce verile sunt uscate și plãcute calde. Cele mai multe ploi de pe insula Cangurului cade între mai și septembrie, iar apele oceanice rãcoroase împiedicã veriile sã devinã insuportabil fierbinți. Kingscote este unul din zonele cel mai ploios din Insulele Kangaroo.
Închirieri auto în aeroportul din Kingscote
Obținerea unui vehicul pe insula Kangaroo este preferabilã pentru a obține unul pe continent, deoarece unele companii continentale de închiriere de mașini nu permit ca vehiculele sã fie conduse pe insulã. Vizitatorii care comparã o mașinã de închiriat trebuie sã rezerveze în prealabil pentru a se asigura cã au transport în jurul acestei insule, ale cãrei trei așezãri cele mai mari se aflã într-o orã cu mașina unul de celãlalt. Stațiile de combustibil sunt destul de limitate, în special pe insule mai izolate, iar prețurile sunt mai scumpe decât cele de pe continent.