Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Limoges Airport

Aeroport Limoges Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Franța

Aeroport Limoges

Aeroportul Limoges

 

Comparã prețurile companiilor renumite de închiriere de mașini în Franța, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Limoges
 

rezervã

Alte locații de închiriat în Limoges

 În plus fațã de Aeroportul Limoges din Limoges, putem compara prețurile de închiriere de mașini pentru dvs. în urmãtoarele locații:

  

 Stații de tren
 

  

Stația Limoges
 

Informații de locație pentru Aeroportul Limoges

Aproximativ 400.000 de vizitatori vin pe aeroportul Limoges, principala poartã de acces cãtre regiunea Frances central Limousin, anual. Acest aeroport a devenit din ce în ce mai popular pentru zborurile sale cu buget redus cãtre și de la Aeroportul Orly din Paris, aeroportul Stansted din Londra și aproape 10 orașe mai mici din Franța și Regatul Unit.
Facilitãțile aeroportului
[transport]
Un ATM se aflã în spatele birourilor Limoges Flybe și Ryanair, în timp ce o cutie poștalã se aflã în apropierea ieșirii terminalului. Douã cãrucioare pentru bagaje sunt plasate în interiorul și în partea stângã a terminalului. Aeroportul mai conține și un restaurant la primul etaj, o camerã de îngrijire a copiilor, douã telefoane, o salã de conferințe și un bar care vând materiale de lecturã.
Închiriere mașinã Limoges Aeroport
Una dintre aeroporturi are trei parcãri auto rezervate pentru închirierea de mașini pe Aeroportul Limoges, pe care National, Avis, Europcar și Hertz le oferã într-o clãdire separatã cu care se aflã terminalul principal. Pasagerii cu handicap au propriul spațiu de mașinã și punctul de întâlnire în centrul sãlii principale.
Conducere
Limoges, orașul cel mai faimos pentru felicitãrile de porțelan din secolul al XIX-lea, se aflã în centrul celei mai lungi secțiuni de autostradã Frances, la intersecția mai multor artere majore ale Europei. Autostrada A20 este principala autostradã care leagã Limoges de Toulouse spre sud și de Paris spre nord. Șoferii sunt sfãtuiți sã compare o închiriere de mașini înainte de sosirea în oraș.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Limoges se aflã la doar șase kilometri nord-vest de aeroportul sãu, însã închirierea de mașini pe Aeroportul Limoges este cea mai utilã pentru a explora comunitãțile mai mici de limuzine. Una dintre aceste comunitãți, Oradour sur Glane, este goalã ca o reamintire a momentului în care naziștii au ucis întreaga populație în 1944. Vizitatorii pot de asemenea sã înoate în Lacul St Pardoux sau sã urmeze turneul istoric Richard the Lionheart între Rochechouart și Chalus.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Vara este cu siguranta cel mai bun moment pentru a vizita Limoges, un oras al carui climat oceanic aduce o medie de saptezeci de zapada si 41 de zile inghetate in fiecare iarna. Cele mai reci luni din Limoges, între octombrie și februarie, aduc marea majoritate a precipitațiilor orașelor, precum și temperaturile de mai sus de la congelare. În afarã de furtunile sporadice și dramatice ale Golfului Biscaya, ploaia este destul de rarã între iunie și august, cea mai tare perioadã a anului.