Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Lisbon Airport

Aeroportul Lisabona Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Europa

Inchirieri auto Portugalia

Închirieri auto Lisabona

Aeroportul din Lisabona

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Portugalia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul din Lisabona
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul din Lisabona

Aeroportul Lisabona Aeroport

Puține aeroporturi se aflã cât mai aproape de orașele pe care le servesc ca Aeroportul Lisabona Portela, poarta principalã atât pentru Portugalia, cât și pentru capitalul sãu național. Acest aeroport urban care, odatã ce a introdus contrabandã pe teritoriul Europei în timpul celui de-al doilea rãzboi mondial, a primit peste 14 milioane de pasageri din întreaga Europã, Africa și America în 2010. Numele oficial al aeroportului vine de la locația sa suburbanã la șapte kilometri nord de Castelul legendar din São Jorge din Lisabona.
Facilitãțile aeroportului
Terminalul 1, cel mai vechi aeroport din Lisabona Portela, are douã terminale, gestioneazã toate zborurile internaționale, în timp ce toate zborurile interne utilizeazã Terminalul 2 mult mai nou. Zona aeroporturilor de plecare conține majoritatea restaurantelor și magazinelor sale, dar și pasagerii din afara Uniunii Europene pot utiliza un magazin separat duty free. Un birou special de turism din Lisabona se aflã în zona sosirilor. TAP Portugal, compania aerianã naționalã a națiunilor, are un muzeu propriu în cadrul complexului sãu de aeroporturi Porto Portela.
Închirieri auto Lisabona Aeroport
Sixt, Bugetul, Alamo, Avis, Europcar și Hertz se numãrã printre cele opt companii care oferã închirieri de mașini pe Aeroportul din Lisabona și se aflã în zona sosirilor aeroporturilor. Rezervarea în avans este recomandatã în timpul sezonului de varã din Lisbons. Aeroportul se aflã convenabil chiar de-a lungul autostrãzii A1, în timp ce o altã autostradã principalã, A2, se întinde spre sud de Lisabona.
Conducere
Puține locații din Lisabona oferã cât mai multe opțiuni pentru a compara închirierea de mașini cu aeroportul orașului. Deși cele șapte kilometri care separã Lisabona de aeroportul sãu pot pãrea o distanțã scurtã, este nevoie de mult timp pentru a cãlãtori de-a lungul A1 în timpul orelor de dimineațã și de searã de vârf ale Lisbone. Driverele merg pe partea dreaptã în Portugalia, mulți șoferi locali ignorând marcajele benzilor.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Masina de inchiriat in Lisabona Aeroportul este cel mai eficient pentru a explora numeroase plaje Lisbons, clasat printre cele mai bune Europes. Plaja din Carcavelos, la doar o duzinã de kilometri vest de Lisabona, atrage nenumãrați vizitatori chiar și în mijlocul iernii, când undele de surf sunt cele mai puternice. Un castel ruinat se aflã lângã iahturile de lux și stațiunile moderne de la Cascais, la 30 km vest de Lisabona.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Rãcoritoarele brize de mare din Oceanul Atlantic ajutã la rãcirea zorilor Lisbons uscate și calde. Orașul se bucurã de o medie anualã medie de invidiat de 21 ° C și de aproximativ 3300 de ore de soare pe an. Temperaturile rãmân destul de calde în toamnã și în toamnã pentru a se bucura de plajele din Lisbons, fãrã mulțimea de varã. Chiar și temperaturile de iarnã înseamnã o temperaturã confortabilã de 14 ° C în timpul zilei, iar zãpada și zãpada sunt rare în Lisabona.