Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã London

Informații de locație pentru Londra

Ca unul din orașele preeminente ale lumii, Londra este o plãcere sã vizitați. Se remarcã în special prin reperele și monumentele sale regale, muzeele și galeriile sale de clasã mondialã, teatrul și viața de noapte incredibilã, precum și buzunarul general. În timp ce conduceți aici nu este recomandat, rezervarea de închiriere de mașini în Londra pentru cãlãtorii de o zi este o necesitate.
Transport
[transport]
Londra este cel mai ușor loc din lume pentru a ajunge din cauza faptului cã are cinci aeroporturi internaționale și acces direct feroviar din Franța. Noțiuni de bazã despre oraș este fãcut ușor de metrou vast Londra și numeroase linii de autobuz. Cu toate acestea, dacã aveți de gând sã aruncați o privire dincolo de oraș, este mai bine sã conduceți și sã vedeți zona ruralã aproape.
Închiriazã mașinã Londra
Aeroporturile din Londra sunt încãrcate cu reprezentanți majori, care se aflã în zonele de sosiri. Acestea includ Alamo, Buget, Avis, National, și multe altele. Taxele de taxi la orice adresã din Londra de la orice aeroport sunt mari, așa cã este bine sã comparați închirierea mașinilor înainte de a ateriza.
Conducere
Conducerea în centrul Londrei, unde existã o sarcinã gravã de congestionare, este cel mai bine evitatã. În plus, ora de vârf de oriunde pe șoseaua de centurã M25 poate vedea congestionarea traficului, ducând autostrãzii la staționare. În alte momente, autostrãzile oferã acces rapid din oraș, iar drumurile secundare își învârtesc adesea drumurile prin sate ciudate.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Departe de capcanele din centrul orașului se aflã și repere regale, printre care Castelul Windsor, care nu este departe de Aeroportul Heathrow.
Hampton Court Palace și Kew Gardens sunt situate la vest de Londra, în timp ce mai îndepãrtate sunt Oxford (nord-vest), Cambridge (nord), Canterbury (est) și Brighton (sud).

Cel mai bun timp pentru a vizita
Londra este cel mai bine vãzutã în timpul verii, deși evitarea hoardelor turistice în iulie și august este o idee bunã dacã nu vã place mulțimile. În ciuda tendinței de ploaie, Londra rareori suferã ploi non-stop pentru zile în cele din urmã și vremea în primãvara și toamna poate fi frumos. Valorile medii zilnice în timpul verii sunt de 18 ° C. Notting Hill Carnival, în august, este cel mai mare eveniment.