Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Mackay Airport

Aeroportul Mackay Aeroport

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriazã mașinã Mackay

Aeroportul Mackay

 

Comparã prețurile de închirieri de mașini bine-cunoscute în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Mackay
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Mackay

Aeroportul Mackay este prima oprire obișnuitã pentru turiștii din Queensland pe drumul spre legendarul Marele Barierã de Corali și Insulele Whitsunday. Centrul orașului Mackays se aflã la doar trei mile distanțã, cu închirieri auto în aeroportul Mackay. În 2009, aproape 950 000 de vizitatori au intrat în acest aeroport, ceea ce este pe locul 14 cel mai ocupat din Australia. Brisbane se poate ajunge direct de la aeroport prin Virgin Atlantic, Qantas sau Jetstar Airways.
Facilitãțile aeroportului Mackay
Northern Queenslands faimosul barramundi pește frolic într-un iaz de lângã aeroportul scenic zona de observare în aer liber. Șase cabine care permit pasagerilor sã compare o închiriere de mașini sunt deschise în timpul perioadelor de plecare și de sosire. Cafeneaua Flavors Café și chioșcurile de saloane de plecare vând atât bãuturi, cât și mâncãruri ușoare, dar bãuturile calde nu pot fi luate în considerare pentru verificarea securitãții pasagerilor.
Excursii la aeroportul Mackay
Deși multe dintre Mackays anual 750.000 de vizitatori îndreaptã imediat spre Whitsundays și Great Barrier Reef, nu mai puțin de 31 de plaje mici se aflã în apropiere, cu închiriere de mașini pe Aeroportul Mackay. Cele mai vechi și mai lungi poduri tropicale din Australia, cele mai vechi și mai lungi, se întind pe Parcul Național Eungella, printre puținele locuri din lume în care platypuses înot în sãlbãticie.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Pioneer Inundațiile din fluviu și cicloanele în timpul sezonului de ciclon din decembrie pânã în aprilie sunt cele mai mari pericole pentru vremea cãrora vizitatorii Mackay se vor confrunta. Breezele de dupã-amiazã de la nord-est adaugã o rãcoare binevenitã în timpul verilor fierbinți și umede, în timp ce vânturile sud-estice se deplaseazã de-a lungul coastei la sfârșitul verii și toamnei. Lunile târzii de iarnã din august și septembrie sunt Mackays uscate și mai tari, dar oferã totuși o plajã plãcutã pe timp de varã.
Inchirieri auto pe Aeroportul Mackay
Mackays douã drumuri principale sunt A1, altfel cunoscut sub numele de Autostrada Bruce, și Autostrada Peak Downs, de asemenea, numit Highway 70. Autostrada Bruce duce la sud la Brisbane și Rockhampton, precum și la nord la Cairns și Townsville. Autostrada Peaks Down se deplaseazã spre sud-vest spre Emerald, Clermont și Moranbah. Conducerea în Mackay este prevãzutã sã devinã mai ușoarã odatã ce orașul a finalizat patru proiecte majore de construcție a drumurilor.