Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Pembroke

Informații de locație pentru Pembroke

Aeroportul Pembroke servește orașele duble Petawawa și Pembroke și râul Ottawa din Canada. Deși nu mai oferã zboruri regulate, este un centru important pentru charter și aeronave private. City Route 51 leagã cele douã orașe de aeroport. Cea mai ușoarã opțiune de cãlãtorie pe teren este închirierea de mașini în Pembroke Airport.
Facilitãți Pembroke Airport
Clãdirea publicã a pasagerilor de la aeroportul Pembroke oferã o unitate de catering și sãli de conferințe. Închirierea de mașini în aeroportul Pembroke este oferitã de furnizori de top pe site-ul. Existã un spațiu de parcare adiacent terminalului. Hangarurile și facilitãțile de întreținere pentru aeronavele private și cluburile de zbor sunt la câțiva pași de terminal.
Excursii la aeroportul Pembroke
În Pembroke, Muzeul Traseului Champlain și satul de pionieri, precum și dealul de schi din apropiere Petawawa se numãrã printre atracțiile abundente. Unul dintre regiunile premier alb-apã rafting locuri, în apropiere de Foresters Falls, este o unitate ușor de sud-vest. Parcul fabulos Algonquin este în jur de 100 km în întreaga țarã pentru cei care folosesc mașinile de închiriat în Aeroportul Pembroke.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Cel mai bun moment al anului pentru a ajunge la Aeroportul Pembroke depinde de scopul vizitei. Zãpada abundentã din noiembrie pânã în martie este idealã pentru schi și snowmobiling. Iunie-august este, de obicei, însoritã și, cu temperaturi medii la 23 ° C, este mai potrivitã pentru rafting, activitãți la lac și explorarea marilor excursii în aer liber.
Închirieri auto în aeroportul din Pembroke
Aeroportul Pembroke este la douã kilometri de autostrada 17 Trans-Canada, care este excelentã pentru cãlãtoriile viitoare. Acest traseu și cele secundare sunt rareori ocupate, iar închirierea de mașini în aeroporturile din Pembroke rareori întâmpinã probleme, deși trebuie sã fie atente iarna. Comparați închirierea mașinilor pentru cele mai bune oferte de închiriere.