Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã RAAF Base Learmonth (LEA)

Închiriere mașinã RAAF Base Learmonth (LEA)

Acasã

Inchirieri auto Oceania

Inchirieri auto Australia

Închiriazã mașinã Exmouth Golf

RAAF bazã Learmonth (LEA)

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine cunoscute în Australia, inclusiv urmãtoarea locație: RAAF Base Learmonth (LEA)
 

rezervã

Informații de locație pentru RAAF Base Learmonth (LEA)

Cel mai apropiat aeroport pentru Western Australia, care respira Coral Bay, este Aeroportul Learmonth, care se aflã în apropiere de Exmouth, la 22 de mile departare, cu închiriere de mașini în Aeroportul din Exmouth. Acest aeroport este în primul rând o bazã australianã a Forțelor Aeriene Regale, dar oferã, de asemenea, zboruri directe cãtre Perth cu Virgin Australia, QantasLink și Skywest Airlines. Zboruri Skywest Airlines cãtre Perth se opresc în Monkey Mia.
Facilitãțile aeroportului Exmouth
Atunci când pasagerii comparã o mașinã de închiriat la acest aeroport izolat în mijlocul coastei occidentale Australias, aceștia ar trebui sã știe cã unele companii de închiriere percep taxe suplimentare pentru livrarea vehiculelor la aeroport. Pasagerii sunt sfãtuiți cã recepția de telefon mobil nu este disponibilã întotdeauna aici. Un mic magazin de suveniruri este conectat la o cafenea licențiatã în acest aeroport cu un terminal luminos și modern.
Excursii la Exmouth Airport
Exmouth este poarta principalã de acces la Parcul Național Cape Gârzã, la o orã de mers cu mașinã de închiriat în Aeroportul Exmouth, și Ningaloo Reef de 161 de mile lungime. Punctul de plecare al recifului de corali cu cel mai lung fringing începe în plaja din apropiere Bundegi, dar Turquoise Bay este un alt loc popular de snorkelling. Ca australian cel mai apropiat punct de pe raftul continental, apele Exmouths sunt umplute cu peste 40 de soiuri de pește de vânat, inclusiv rechini impresionanți de balene.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Tropicul Capricornului se aflã chiar la sud de Exmouth, a cãrui populație micã se dubleazã în timpul sezonului sãu turistic de iarnã din iulie și august. Mai și iunie sunt Exmouths cele mai ploioase luni, dar ploaia este aproape inexistentã între august și decembrie. Sumele pot fi extrem de calde, dar au umiditate scãzutã. Cu adevãrat vreme rece, cu toate acestea, rareori apare în orice moment al anului.
Închirieri auto în Aeroportul din Exmouth
Emus și cangurii sunt vizite frecvente pe strãzile din Exmouths. Aceastã comunitate izolatã numai pe arterele majore este autostrada nordicã de coastã care se îndreaptã spre sud spre Golful Coral și în cele din urmã face legãtura cu autostrada Eyre, parte a autostrãzii Australias 1. Distanțele dintre comunitãți sunt uriașe în aceastã zonã izolatã, iar serviciul de telefonie mobilã nu este garantat întotdeauna.