Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã San Felipe Airport

Închiriere mașinã San Felipe Airport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Mexic

Închiriere mașinã San Felipe

Aeroportul San Felipe

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Mexic, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul San Felipe
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul San Felipe

Aeroportul internațional San Felipe este o facilitate de aviație generalã care se aflã la aproximativ șase mile sud de centrul orașului San Felipe. Este o poartã spre Baja California Sur pentru piloți privați, în timp ce zborurile charter pline de speculatori de proprietate se aterizeazã aici. La un moment dat un sat de pescari liniștit, San Felipe a fost acum dezvoltat într-o stațiune de ocupat, care este popular atât în rândul turiștilor mexican și SUA.
Aeroportul San Felipe
Aproximativ 20 de piloți particulari aterizeazã aici în fiecare zi, verificând avioanele și finalizând formalitãțile de imigrare dupã sosire. Ei pot folosi clãdirea de terminale mici între 08:00 și 18:00 în timpul verii și între orele 07:00 și 17:00 în timpul iernii. Existã un serviciu de taxi convenabil în centrul stațiunii, în timp ce închirierea de mașini în Aeroportul San Felipe este oferitã de nu mai puțin de patru furnizori.
Excursii la Aeroportul San Felipe
Majoritatea vizitatorilor își petrec timpul în San Felipe relaxând pe plajã sau vizitând barurile și restaurantele din Malecon (malul mãrii). Cu toate acestea, închirierea de mașini pe Aeroportul San Felipe este necesarã pentru a ajunge la plajele și campingurile de la distanțã. Cãlãtorii pot folosi, de asemenea, un vehicul pentru a ajunge la Puertecitos, care este acasa, la izvoare geotermale fierbinte pe Marea Cortez.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Pauza de primãvarã americanã este perioada de vârf pentru turiștii americani și o perioadã în care San Felipe se poate simți puțin supraaglomeratã pentru unii. Festivalul Internațional de Blues și Arte este organizat aici în martie și oferã o alternativã mai culturalã. San Felipes climat deșert asigurã o gamã largã de temperaturi de varã, temperaturile pot lovi peste 40 ° C, în timp ce nopțile de iarnã poate fi la fel de cool ca 4ºC. Cãlãtorii care viziteazã primãvara și toamna ar trebui sã gãseascã un mediu confortabil.
Închirieri auto în Aeroportul San Felipe
Vizitatorii pot compara mașini de închiriat de la patru firme de renume, printre care California, Baja Rent a Car și A1 Rent a Car, on-line de pre-sosire. Conducãtorii auto ar trebui sã fie atenți la parcarea de pe plajã, deoarece fluxul de la San Felipe se apropie rapid. Conducerea pe plajã nu este ușoarã în orice moment al anului și ar trebui încercatã numai de cei cu vehicule cu tracțiune integralã.