Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Teniente General Benjamin Matienzo International Airport

Inchirieri masini Teniente General Benjamin Aeroportul International Matienzo

Acasã

Inchirieri auto America de Sud

Inchirieri auto Argentina

Masini de inchiriat Tucuman

Aeroportul Internațional Teniente General Benjamín Matienzo

 

Comparã prețurile de închiriere de mașini bine-cunoscute în Argentina, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Internațional Teniente General Benjamín Matienzo
 

rezervã

Informații de locație pentru Aeroportul Internațional Teniente General Benjamín Matienzo

Una dintre cele mai mari și mai interesante orașe ale Argentinei din nordul Argentinei este Tucuman. Cunoscutã ca grãdina Republicii, Tucuman se mândrește cu o impresionantã scenã agricolã pentru a se potrivi cu arhitectura sa colonialã spaniolã. Aeroportul Internațional Teniente General Benjamin Matienzo este la șapte mile de est de centrul orașului și proceseazã anual peste 300.000 de pasageri pe patru companii aeriene din Argentina.
Facilitãți Tucuman Airport
Aeroportul de la Tucuman este unul dintre cele mai plãcute terminale mici din țarã. Are suficiente facilitãți pentru pasageri pentru a acoperi majoritatea nevoilor, parcare pentru 278 de vehicule și o gamã largã de mașini de închiriat în sala de sosire, gata sã-i ajute pe cãlãtorii cu mașini de închiriat pe Aeroportul Tucuman. Taxiurile și autobuzul public reprezintã celelalte opțiuni de transport de la terminal.
Excursii la Aeroportul Tucuman
Atracții istorice, cum ar fi Biserica La Merced și Templul Sfântului Francisc, prezintã frumoasa moștenire colonialã spaniolã din Tucuman. Teatrele San Martin și Alberdi sunt renumite pentru producțiile lor de calitate și Piața Independenței este întotdeauna un loc plin de viațã pentru a viziona viața localã. Orașul este suficient de mare pentru a putea sã economisiți timp și energie.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Tucuman se aflã într-un loc dulce climat în ceea ce privește vremea de iarnã, cu condiții minunat de ușoare între decembrie și februarie, care vãd temperaturi în timpul zilei de aproximativ 21? C. Vara, totuși, este lungã, caldã și umedã. Nu este timpul cel mai plãcut pentru o vizitã, având în vedere în special cã majoritatea ploilor se încadreazã și în aceste cinci luni de varã.
Inchirieri auto pe Aeroportul Tucuman
Existã mai multe companii de mașini de închiriat la locul de muncã în aeroport și în jurul valorii de Tucuman, astfel încât atunci când comparați închirierea de mașini înainte de timp prin verificarea ratelor on-line puteți de multe ori blocare în oferte de mare. Drumurile sunt largi, iar drumurile în formã excelentã pentru excursii în regiunea nordicã a Argentinei.