Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închiriere mașinã Zacatecas International Airport

Închiriere mașinã Zacatecas International Airport

Acasã

Închiriere mașinã America de Nord

Inchirieri auto Mexic

Inchirieri auto Zacatecas

Zacatecas Aeroportul Internațional

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Mexic, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Internațional Zacatecas
 

rezervã

Informații de locație pentru Zacatecas International Airport

Aeroportul Internațional Zacatecas este numit oficial Aeroportul Internațional General Leobardo C Ruiz și servește centrul orașului Zacatecas din Mexic. Acesta gestioneazã zboruri interne și americane și este folosit de puțin peste 268.000 pasageri pe an. Acesta poate fi gãsit la aproximativ 12 mile nord de Zacatecas, cu închiriere de mașini în aeroportul Zacatecas o modalitate idealã de a ajunge în oraș.
Facilitãți Zacatecas Airport
Aeroportul este destul de mic și are doar un terminal de pasageri. În interiorul terminalului, cãlãtorii vor gãsi trei porți într-o zonã de așteptare de dimensiuni bune, cu automate de vânzare. În zona principalã a terminalului, existã o mulțime de restaurante și magazine, iar închirierea de mașini în aeroportul Zacatecas se oferã atât prin intermediul agenților internaționali, cât și prin intermediul agenților locali.
Zacatecas excursii la aeroport
Autostrada 45 leagã aeroportul de centrul orașului, ceea ce face ca orașul Zacatecas sã se întoarcã cu mașini de închiriat pe Aeroportul Zacatecas. Centrul istoric al orașului este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, deși mulți vizitatori se bucurã de excursii de o zi la obiectivele din apropiere, inclusiv Monasterio de Guadalupe și situl arheologic mesoamerican La Quemeda dupã ce au explorat pe deplin Zacatecas.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Orașul poate fi vizitat în orice moment al anului, deși evitarea lunilor umede din august și septembrie este recomandatã. Ianuarie este cea mai rece luna si se stie ca temperatura scade la 4,5 ° C, in timp ce lunile mai si iunie sunt cele mai fierbinti luni, cu valori ridicate de aproximativ 26 ° C. Martie, aprilie și noiembrie sunt și momente plãcute de vizitat.
Inchirieri masini in Aeroportul Zacatecas
Zacatecas este deservitã de o rețea excelentã de drumuri. Nu este necesarã conducerea orașelor, deoarece orașul este suficient de mic pentru a ajunge pe jos. Cu toate acestea, se recomandã închirierea de mașini în aeroportul din Zacatecas pentru explorarea în afara centrului orașului. Pentru a obține cele mai mici tarife pe vehicule, comparați selecțiile de închirieri auto online înainte de a ateriza.