Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închirieri auto Konya Airport

Închiriere mașinã Konya Aeroport

Acasã

Masina de închiriat Asia

Inchirieri auto Turcia

Închirierea mașinii Konya

Aeroportul Konya

 

Comparã prețurile companiilor de închiriere de mașini bine-cunoscute în Turcia, inclusiv urmãtoarea locație: Aeroportul Konya
 

rezervã

Informații de locație pentru aeroportul Konya

În 2011, peste 538.000 de pasageri au început sã cãlãtoreascã în orașul turcesc de dervișuri care se învârteau dupã ce au ajuns la Aeroportul Konya. Konya poate fi unul dintre cele mai conservatoare orașe ale Turciei, dar aeroportul este unul dintre cele mai noi din țarã, deschis în 2000 și la doar 18 mile de oraș, cu închirieri auto pe Aeroportul Konya. Terminalul de pasageri pentru aeroporturi are o parcare care poate conține pânã la 278 de vehicule.
Facilitãțile aeroportului
NATO și forțele aeriene turce împãrtãșesc facilitãțile de pe acest aeroport modern, de unde pasagerii pot zbura direct la Istanbul, Frankfurt, Izmir sau Amsterdam. Pasagerii care intrã pe aeroport pleacã de la podeaua de la subsolul unde se aflã hala de bagaje, în timp ce pasagerii pleacã de la parter care conține salonul VIP pentru pasageri. Închirierea de mașini în aeroportul Konya poate fi obținutã la Europcar, Avis sau Buget. Aeroportul are, de asemenea, un ATM și o cafenea.
Închirieri auto Konya Aeroport
Ar putea fi ușor sã comparãm opțiunile de închiriere a mașinilor înainte de a veni în Konya, dar conducerea în jurul orașului este de obicei o provocare mult mai mare. Cu toate acestea, conducãtorii auto care se mențin calm și folosesc abilitãțile de conducere defensive trebuie sã rãmânã în siguranțã. Asigurarea unui autovehicul este deosebit de dificilã în timpul festivitãților anuale de la Konyas Seb-i Aruz, organizate în fiecare decembrie, pentru a comemora intelectualul și poetul Sufi Rumi, unul dintre cei mai cunoscuți fii ai lui Konyas. Rezervarea cu mult timp înainte a acestui festival ocupat este foarte recomandatã.
Lucruri de vãzut și de fãcut
În ciuda creșterii rapide a populației și a prezenței Universitãții moderne Selcuk, multe pãrți din Konya rãmân neschimbate de zilele de glorie ale orașului ca capitala sultanatului rumului. Este nevoie de o orã pentru a ajunge cu mașina la situl arheologic preistoric Çatalhöyük și lacul Tuz Gölü.
Tuz Gölü, al cãrui nume înseamnã lac de sare în limba englezã, poate fi Turcia cel de-al doilea cel mai mare lac, dar este printre cele mai superficiale corpuri de apã din lume.
Cel mai bun timp pentru a vizita
O mare parte din micile precipitații pe care Konya le primește pe parcursul întregului an vine sub formã de zãpadã în timpul iernii reci ale orașului, când temperaturile cu mult sub îngheț sunt normele. Vara, pe de altã parte, este un sezon de nopți rãcoroase și de zile calde, când mercurul crește de obicei pânã la 30 ° C. Konyas vremea cea mai moderata este in toamna si primavara. Oaspeții de varã care sperã sã se înmoaie în Tuz Gölü pot fi dezamãgiți, pe mãsurã ce apele de micã adâncime se evaporã cu desãvârșire în timpul celor mai fierbinți luni.