Goedkoopste huurauto's Canarische Eilanden vanaf € 3 ... Goedkope auto's huren Spanje vanaf € 4 ... Budget huurauto Portugal vanaf slechts € 5 ... Goedkoopste beste huurhuizen in Italië vanaf € 6 ... Goedkoop autoverhuur in de VK vanaf slechts € 6 ... Vakantie auto's te huur in Griekenland vanaf € 8 ... Prestige sportwagens te huur verhuur Zuid-Afrika vanaf slechts € 8 ... Goedkope Budget huurauto's in Cyprus vanaf slechts € 8 ... Sportwagens om huur UAE te huren vanaf € 9 ... Zuinige auto's naar renta in Nederland vanaf € 9 ... Huur een auto in Duitsland vanaf € 10 ... Vakantieautoverhuur te huur Turkije vanaf € 10 ... Budget autohuur in Frankrijk vanaf slechts € 11 ... autoverhuur Zwitserland vanaf slechts € 11 ... VS budgetverhuur vanaf slechts € 12 ... Goedkope budget auto's te huur in Australië vanaf € 12

 

Car Hire Search

Annuleer uw reservering GRATIS
U kunt uw huur op elk moment annuleren zonder boetes.

Wijzig uw reservering GRATIS
Wijzig uw boeking op elk gewenst moment online voor GRATIS . om u flexibiliteit te bieden bij het boeken van uw huurauto

Neem 24 uur per dag contact met ons op
We bieden 24/7 ondersteuning per telefoon of online. 365 dagen per jaar 7 dagen per week

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven
Onze autoverhuurzoekmachine doorzoekt alle autoverhuurbedrijven over de hele wereld groot en klein. U de beste prijzen gegarandeerd . Bespaar tijd en geld. op uw autohuur gegarandeerd

Waarom bij ons inhuren
Inbegrepen in uw autoverhuur voor GRATIS , collision damage waiver, theft Protection, wettelijke aansprakelijkheid, GRATIS annulering en wijzigingen aan uw autoverhuur. Uw autoverhuur is inclusief lokale belastingen, onbeperkt aantal kilometers , luchthaventoeslagen, geen verborgen kosten .

Închirieri auto Lanzarote

Informații de locație pentru Lanzarote

Lanzarote face parte din Insulele Canare, una dintre cele mai populare destinații de vacanțã pe plajã din Europa. Insula este cunoscutã pentru plajele sale, precum și pentru uimitoarele geologie vulcanicã. Pentru a explora insula la maxim, vizitatorii ar trebui sã aleagã sã închirieze propria mașinã. Pre-rezervare este o necesitate în timpul lunilor de varã de vârf și vizitatorii ar trebui sã ia timp pentru a compara ratele de închiriere de mașini înainte de a face alegerea lor.
Transport
[transport]
Aeroportul principal de pe insula este Aeroportul Lanzarote, situat pe coasta de sud-est a orașului Arrecife. Transportul public pe insula este limitat la autobuze și taxiuri, fãcând auto-condus opțiunea cea mai convenabilã pentru cei cu limite de timp. Închirierea mașinilor în Lanzarote este disponibilã rapid la aeroport și în orașe mari de la mai multe firme internaționale.
Închiriazã mașinã Lanzarote
Conducerea dvs. este în esențã o necesitate de a explora în mod corespunzãtor Lanzarote. Existã o mulțime de opțiuni pentru o închiriere, cu cea mai ușoarã fiind direct la aeroportul Lanzarote la sosire. Vizitatorii vor gãsi atât aeroporturi locale, cât și companii internaționale populare, inclusiv Avis, Betacar și Autos Feber. Existã, de asemenea, locuri de închiriat pentru un vehicul în Arrecife.
Conducere
Conducerea este incredibil de simplã pe Lanzarote. Insula este strãbãtutã de o rețea simplã de autostrãzi și drumuri secundare. O autostradã traverseazã insula nord-sud, cu mai multe ramuri care duc spre diferitele zone de coastã. Drumurile principale sunt în stare bunã și ușor de navigat. Unele dintre drumurile de coastã pot fi înguste, cu colțuri strânse, deci se recomandã o mișcare lentã.
Lucruri de vãzut și de fãcut
Plajele sunt o atracție automatã pe aceastã insulã pitoreascã, dar existã o mulțime de mult mai mult sã se bucure de utilizarea de închiriere de mașini în Lanzarote. Mergeți în Parcul Național Timanfaya și bucurați-vã de geysersul uimitor și geologia asemãnãtoare lunii. Existã și câteva peșteri impresionante, cum ar fi cele din Los Verdes. Alte minuni naturale includ Jardin de Cactus (grãdina de cactus) și craterul și laguna El Golfo.
Cel mai bun timp pentru a vizita
Lanzarote poate fi vizitat destul de mult în orice moment al anului, deși cele douã sezoane turistice de vârf sunt vara și iarna. Sumele sunt uscate, cu înãlțimi de aproximativ 27 ° C, ceea ce face ca aceasta sã fie perioada de cãlãtorie de pe insulã. Iarna, pe de altã parte, poate fi uneori ploioasã, cu temperaturi de aproximativ 20 ° C.